Παναθηναϊκός: Ανανεώνει ο Ζέκα

Παναθηναϊκός: Ανανεώνει ο Ζέκα

Την περασμένη Τετάρτη (18/5) ο Κάρλος Ζέκα, μέσω αποκλειστικών δηλώσεών του στο sportfm.gr αναφερόταν στις συζητήσεις που γίνονταν με τη διοίκηση για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2019 (σ.σ. το υπάρχον λήγει το 2017).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες ο μάνατζερ του αρχηγού του «τριφυλλιού», Κάρλος Γκονσάλβες, ήρθε στην Αθήνα και συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και μπορούμε να πούμε ότι Ζέκα και Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο Πορτογάλος θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα μέχρι για τουλάχιστον τρία ακόμη χρόνια, κάτι που, αν τελικά συμβεί, θα σημαίνει ότι θα γίνει από τους ξένους με τη μεγαλύτερη, χρονικά προσφορά στην ομάδα, καθώς θα κλείσει 8 χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Ο Ζέκα εξ’ αρχής ήθελε να συνεχίσει και φυσικά η παραπάνω εξέλιξη χαροποιεί ιδιαίτερα τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος φέρεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση την παραμονή του Πορτογάλου, αλλά και του Μάρκους Μπεργκ. Αν δεν αλλάξει κάτι, τις επόμενες ημέρες θα πέσουν οι υπογραφές και θα επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Πηγή Σπορτ ΦΜΣχόλια