Πανελλήνιες 2016: Σήμερα οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα

783 5

Σήμερα, ανακοινώνονται οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα, ενώ μέχρι την Παρασκευή, 8 Ιουλίου θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το μηχανογραφικό τους δελτίο καθώς περίπου ένας μήνας φαίνεται πως απομένει ακόμη μέχρι την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του υπουργείου και πιο συγκεκριμένα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση για τις βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων.

Υπενθυμίζεται πως από την Τετάρτη 6 Ιουλίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, θα ξεκινήσει η χορήγηση βεβαιώσεων συμμετοχής σε όσους υποψηφίους συμμετείχαν φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ με το νέο σύστημα.

Συγκεκριμένα, για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής που θα περιλαμβάνει τους γραπτούς βαθμούς όλων των πανελλαδικά εξεταζομένων μαθημάτων (Γενικής Παιδείας, Προσανατολισμού ή Ειδικότητας και Ειδικά Μαθήματα) καθώς και το σύνολο των μορίων ανά Επιστημονικό Πεδίο.

Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν καταθέσει το Μηχανογραφικό Δελτίο τους έως και την Παρασκευή 8 Ιουλίου, δηλώντας τις σχολές που επιθυμούν να «περάσουν». Σε αντίθετη περίπτωση οι υποψήφιοι, παρά την όποια βαθμολογία έχουν συγκεντρώσει χάνουν την ευκαιρία να δηλώσουν φοιτητές από την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.Join the Conversation

5 comments

 1. Kiersten Απάντηση

  I could not resist commenting. Perfectly written! http://Www.Yahoo.net

 2. paginas Web baratas economicas Απάντηση

  En IndianWebs realizamos diseño web, programación web
  y posicionamiento web para llevar a cabo su proyecto en la red. http://fetefreaks.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1757625

 3. Genpills Απάντηση

  Particularly useful….look ahead to coming back again. https://www.youtube.com/watch?v=wij_OTOWi6A

 4. genpills.com Απάντηση

  Loved the photos, i really like the one of this image, perfect. https://www.youtube.com/watch?v=za-BhkK9JIc

 5. antalya esgort Απάντηση

  Today, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested
  to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is
  now destroyed and she has 83 views. I know this is entirely off topic but
  I had to share it with someone! http://sexyplace.net