Πανικός! Έψαχναν να την βρουν παντού ενώ εκείνη είχε πάει για… μπάνιο στην πισίνα

Πανικός! Έψαχναν να την βρουν παντού ενώ εκείνη είχε πάει για… μπάνιο στην πισίνα

Αίσιο αλλά ταυτόχρονα απίστευτο τέλος είχε η υπόθεση αναζήτησης της γυναίκας για την οποία κινητοποιήθηκαν Αστυνομικοί και άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, ψάχνοντας την από το απόγευμα του Σαββάτου.

H τουρίστρια η οποία αγνοείτο από χθες έχοντας θέσει σε κινητοποίηση ολόκληρο μηχανισμό για τον εντοπισμό της βρέθηκε τελικά σώα και αβλαβής.

Η 25χρονη από το Ισραήλ, χθες κάλεσε πανικόβλητη τον έκτακτο αριθμό ανάγκης 112 και πρόλαβε να ζητήσει βοήθεια πριν πέσει η γραμμή, καθώς εκινείτο με τετράτροχο όχημα (γουρούνα) στην περιοχή της Χερσονήσου όταν συνειδητοποίησε ότι έχασε τον προσανατολισμό της…

Η γυναίκα βρέθηκε στις 3 περίπου το μεσημέρι καλά στην υγεία της να απολαμβάνει το μπάνιο της σε πισίνα γνωστού χώρου αναψυχής…!

Σε ερώτηση των αστυνομικών, απάντησε πως όταν βρήκε ξανά τον προορισμό της, ξέχασε να ενημερώσει τις Αρχές οι οποίες είχαν κινήσει γη και ουρανό για να τη βρουν!

Από χθες μέχρι και σήμερα είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση από τις αρχές για τον εντοπισμό και τη διάσωσή της, με τον μηχανισμό να βρίσκεται σε συναγερμό καθώς η γυναίκα στην κλήση της στο 112 δεν είχε προλάβει, μέσα στα αναφιλητά της και πριν πέσει το σήμα του τηλεφώνου να δώσει στίγμα του σημείου στο οποίο βρισκόταν…

Πηγή: ekriti, flashnews

Σχόλια