Πανούσης: «Αφού με παροτρύνει ο πρωθυπουργός θα καταθέσω ονόματα στη Δικαιοσύνη»

Πανούσης: «Αφού με παροτρύνει ο πρωθυπουργός θα καταθέσω ονόματα στη Δικαιοσύνη»

Την απόφαση να ακολουθήσει την ένσταση του Πρωθυπουργού και να παραδώσει στη Δικαιοσύνη τα ονόματα που ανέφερε πως εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες , ανακοίνωσε ο Γιάννης Πανούσης σε δήλωση του στο «Βήμα» την Κυριακή .

Την ίδια στιγμή ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, εμμένει στη δήλωση του πως η ζωή του απειλείται από  «πολιτικούς που έχουν σχέση με τρομοκράτες» αποκαλύπτοντας  παράλληλα μέλη της κυβέρνησης ήταν ενήμερα των καταγγελιών του.

Επιπλέον ο κ. Πανούσης διευκρινίζει πως εκείνοι που τον απείλησαν δεν είναι ούτε υπουργοί, ούτε βουλευτές, αλλά ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και ότι οι απειλές που κατά καιρούς δέχονταν έγιναν εγγράφως και επωνύμως και έχουν παραδοθεί στον διοικητή της ΕΥΠ Ι. Ρουμπάτη, ο οποίος και αυτός είναι ενήμερος της όλης υπόθεσης. Μάλιστα η  τελευταία απειλή που δέχτηκε ήταν μόλις πριν από μία εβδομάδα, ενώ υπήρξε και την Κυριακή ανακοίνωση από γνωστό χώρο για τις καταγγελίες που έκανε, μία ανακοίνωση που στρέφεται εναντίον του «χωρίς να είμαι τώρα υπουργός», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο αυτό που προβληματίζει έντονα τον πρώην υπουργό είναι  το γεγονός ότι δεν υπήρξε έως το μεσημέρι της Κυριακής καμία αντίδραση εκ μέρους της κυβέρνησης.

Σχόλια