Πανούσης: Ήμουν κατά του δημοψηφίσματος – Τώρα προέχει η ενότητα

81 2

Την θέση του για το δημοψήφισμα ξεκαθαρίζει με άτυπη ενημέρωση ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, τονίζοντας ότι αν και η αρχική του άποψη ήταν κατά της διεξαγωγής δημοψηφίσματος ή εκλογών, από τη στιγμή που αποτελεί επιλογή του πρωθυπουργού, προέχει η ενότητα.

«Αυτή τη στιγμή, η ενότητα της Κυβέρνησης και του λαού συνιστούν κρίσιμη προτεραιότητα για τη Δημοκρατία και την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας», αναφέρει ο υπουργός.

NON PAPER

Οι απόψεις του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Πανούση, για τη μη αναγκαιότητα προκήρυξης δημοψηφίσματος ή εκλογών, διατυπώθηκαν σε χρόνο προγενέστερο της απόφασης του Πρωθυπουργού.

Αυτή τη στιγμή, η ενότητα της Κυβέρνησης και του λαού συνιστούν κρίσιμη προτεραιότητα για τη Δημοκρατία και την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.Join the Conversation

2 comments

  1. swell Απάντηση

    Πανούση, χθες το πρωί είδα στην Ευελπίδων ασφαλίτικο μαύρο OPEL CORSA με συνοδία μοτοσικλέτας χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας. Στο λέω γιατί παλεύεις για τη νομιμότητα της αστυνομίας #not

  2. ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΥ Απάντηση

    Ήμουν και είμαι κατά….να αναλάβετε τις ευθύνες σας…μην πετάτε το μπαλάκι στο λαό, για να απενοχοποιηθείτε για τις επιλογές, την ανικανότητα, το λαικισμό σας, που μας οδηγεί σε τέτοια αδιέξοδα…δεν βάζω την υπογραφή μου στο δίλημμα με τι όπλο θέλω να με εκτελέσσεται….πάρτε από άλλους τη νομιμοποίηση της καταστροφής που μας οδήγησε η ιδεοληψία σας….