Παντελής Παντελίδης: Η οικογένεια άφησε το βραβείο των MAD VMA στο μνήμα του τραγουδιστή – ΦΩΤΟ

Παντελής Παντελίδης: Η οικογένεια άφησε το βραβείο των MAD VMA στο μνήμα του τραγουδιστή – ΦΩΤΟ

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν πέντε μήνες από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, παρόλα αυτά ακόμα και το άκουσμα του ονόματος του προκαλεί ρίγος και συγκίνηση.

Κάτι τέτοιο έγινε και κατά την απονομή των βραβείων MadVMA, όταν στην κατηγορία «Άνδρας Καλλιτέχνης της Xρονιάς» ακούστηκε το όνομα του αδικοχαμένου τραγουδιστή και όλοι άρχισαν να χειροκροτούν, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα δάκρυα τους.

Το βραβείο του τραγουδιστή παρέλαβε ο αδερφός του και οι καρδιακοί του φίλοι ενώ τα λόγια που είπε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδη έμειναν χαραγμένα στις μνήμες όλων: «Έχει να μεγαλώσει πολλές γενιές ακόμα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Freddo, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης μαζί με τον πατέρα του κατευθύνθηκαν στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης για να ακουμπήσουν το βραβείο στο μνήμα, που ήταν πνιγμένο από λουλούδια και αφιερώματα. «Παντελή μου, αυτό είναι το βραβείο σου, το κέρδισες από την αγάπη του κόσμου», ακούστηκε να λέει ο πατέρας του αδικοχαμένου τραγουδιστή.pantelidis

Διαβάστε επίσης:

Κυκλοφορεί νέο τραγούδι του Παντελή ΠαντελίδηΣχόλια