Παντελής Παντελίδης: Στο «φως» έγγραφα που ανατρέπουν τα δεδομένα για το τραγικό τροχαίο (βίντεο)

Παντελής Παντελίδης: Στο «φως» έγγραφα που ανατρέπουν τα δεδομένα για το τραγικό τροχαίο (βίντεο)

Πολλά είναι ακόμη τα ερωτηματικά αναφορικά με το τραγικό τροχαίο που κόστισε πριν από έναν περίπου χρόνο τη ζωή στον δημοφιλή τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη.

Το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 το αυτοκίνητο του γνωστού τραγουδιστή, στο οποίο επέβαιναν ο ίδιος και δύο κοπέλες, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, ξέφυγε της πορείας του, στη γέφυρα που βγαίνει από το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού προς τη Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα ο Παντελής Παντελίδης να χάσει τη ζωή του και οι δύο κοπέλες να τραυματιστούν.

Ένα χρόνο μετά, και ενώ οι δύο κοπέλες έχουν καταθέσει πως ο τραγουδιστής βρισκόταν στη θέση του οδηγού, η οικογένειά του επιμένει πως δεν οδηγούσε ο ίδιος, με τον «πόλεμο» ανάμεσα στις δύο πλευρές να μαίνεται, με «φόντο» και τις αποζημιώσεις.

Παντελίδης: Τα δύο κορίτσια που σώθηκαν από το τροχαίο

Τώρα, έγγραφα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, που έφερε στο φως η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Epsilon έρχονται να ανατρέψουν τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την υπόθεση.

Σύμφωνα με αυτά, δεν έχει βρεθεί καμία κηλίδα αίματος στη θέση του οδηγού που να ανήκει στον Παντελή Παντελίδη. Ούτε στο τιμόνι, ούτε στο κάθισμα, ούτε και στο παράθυρο. Αντίθετα, κηλίδες από το αίμα του έχουν βρεθεί τόσο στο παράθυρο του συνοδηγού όσο και στο κάθισμα πίσω από αυτό, εκεί όπου καθόταν η Μίνα Αρναούτη.

«(…) Στο σπασμένο παράθυρό του συνοδηγού, που ήταν σπασμένο προς τα μέσα, απέδωσε κοινό γενετικό τύπο STR, ο οποίος ταυτίζεται με τον γενετικό τύπο STR του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα», σημειώνεται στα σχετικά έγγραφα.

Επίσης αναφέρεται ότι «μεταξύ του καθίσματος συνοδηγού και πίσω καθίσματος από τον συνοδηγό ανιχνεύτηκε γενετικό υλικό των Παντελίδη Παντελεήμονα και Αρναούτη Μυρσίνης».

Υπενθυμίζεται ότι στις καταθέσεις τους, οι δυο κοπέλες έχουν υποστηρίξει ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και από την πρόσκρουση του τζιπ στα προστατευτικά κολωνάκια της γέφυρας, μετακινήθηκε το σώμα του ως τη θέση του συνοδηγού.

Σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα στο κολωνάκι της πόρτας του οδηγού έχει βρεθεί γενετικό υλικό που ανήκει σε γυναίκα και μοιάζει με εκείνο της Φρόσως Κυριάκου, ενώ κηλίδες από το αίμα της βρέθηκαν και στην κολώνα της ζώνης ασφαλείας στη θέση του οδηγού.

«(…) Στο πλαϊνό κολωνάκι της πόρτας του οδηγού προσδιορίστηκε γενετικός τύπος STR θήλεος ατόμου», αναφέρεται στα έγγραφα της ΕΛΑΣ.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα πάντα με τα έγγραφα, στο τιμόνι του οδηγού εντοπίζεται γενετικό υλικό από τη μέσα πλευρά, ιδρώτας και όχι αίμα, το οποίο όπως αναφέρεται δεν είναι της Μίνας Αρναούτη, που καθόταν πίσω δεξιά, αλλά το δείγμα αυτό προσομοιάζει με το DNA της Φρόσως Κυριάκου.

Σημειώνεται τέλος ότι η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ζητά να εξεταστούν τα δείγματα στο εξωτερικό, από τη στιγμή που τα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα αδυνατούν να ταυτοποιήσουν τους γενετικούς κωδικούς και μόνο σημειώνουν ότι προσομοιάζουν με της Φρόσως Κυριάκου.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια