«Παντρολογήματα» στην Κεντροαριστερά – Οδεύουν προς «γάμο» ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι

«Παντρολογήματα» στην Κεντροαριστερά – Οδεύουν προς «γάμο» ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι

Θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με Το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Οι δύο χώροι δεν είναι τόσο πολύ μακριά και μπορεί να βρεθεί ένας κοινός τόπος» είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

«Όμως πρέπει όλοι μαζί να αποφασίσουμε το πολιτικό διακύβευμα. Να υπάρξει ο μετασχηματισμός αυτών των κομμάτων σε μια μεγάλη παράταξη» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι η «χώρα τώρα έχει ανάγκη αυτό τον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας όσο ποτέ άλλοτε».

«Να αφήσουμε τις συζητήσεις που αφορούν τα πρόσωπα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με βάση τις πολιτικές. Πρέπει να δούμε το πρόσφατο παρελθόν, τι συνέβη για να δούμε τι λάθη δεν πρέπει να ξανακάνουμε», συμπλήρωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Από την άλλη μεριά ο Σπύρος Λυκούδης ανέφερε πως ζητούμενο είναι η Ελλάδα να ορθοποδήσει και πάλι γι’ αυτό και η συζήτηση για συνεργασία των δύο κομμάτων είναι επίκαιρη.

Αναφερόμενος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα συγκροτηθεί ο ευρύτερος χώρος της λεγόμενης δημοκρατικής παράταξης, ο κ. Λυκούδης τόνισε ότι αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα.

«Δεν μπορεί να υπάρξει η λογική της συγκόλλησης, είμαστε 4 εσείς 6 πάμε να γίνουμε 10», κατέληξε ο κ. Λυκούδης.

Πηγή: ParaskinioΣχόλια