Παπαχριστόπουλος: Δέχτηκα απίστευτο & χυδαίο bullying

Παπαχριστόπουλος: Δέχτηκα απίστευτο & χυδαίο bullying

Ότι έπεσε θύμα bullying υποστήριξε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μετά τις χθεσινές του δηλώσεις αναφορικά με τη διαρροή και υποκλοπή του διαλόγου Τόμσεν – Βελκουλέσκου, που εκθέτουν την κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε στη Βουλή «τι άλλο μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση όταν έβγαλε στη φόρα το διάλογο του Τόμσεν με την κυρία Βελκουλέσκου. Το παλεύει με νύχια και με δόντια αυτή τη στιγμή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πώς θα τον έκαιγε αλλιώς;», με την οποία έμοιαζε να υποστηρίζει ότι η διαρροή του επίμαχου διαλόγου των στελεχών του ΔΝΤ έγινε από την ελληνική κυβέρνηση.

Ωστόσο, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φράση του και με το ερώτημα εάν πρόκειται για φραστικό ολίσθημα ή κυνική ομολογία να πλανάται στον αέρα, ο κ. Παπαχριστόπουλος προχώρησε σε αναδίπλωση, υποστηρίζοντας πως εννοούσε ότι η κυβέρνηση ανέδειξε τη διαρροή των WikiLeaks για να αποκαλυφθεί το σχέδιο εναντίον της χώρας μας.

Αν και τα πρακτικά της Βουλής τον εκθέτουν, σήμερα ο κ. Παπαχριστόπουλος ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα bullying, το οποίο μάλιστα απέδωσε στην προσπάθεια των δημοσιογράφων να βρουν καταδότες και αποστάτες.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στις αρμόδιες επιτροπές όπου συζητείται το ασφαλιστικό, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στα ΜΜΕ και τα κόμματα της αντιπολίτευσης που του άσκησαν κριτική, σημειώνοντας με στόμφο: «έχω βρεθεί μεσοπέλαγα για να σπάσουμε το εμπάργκο, έχω βρεθεί στο Ιράκ όταν βομβάρδιζαν θεοί και δαίμονες, στην Αϊτή πολλές φορές με κίνδυνο, έχω περάσει από φωτιά και σίδερο. Δεν έχω αυτοκίνητο, αστυνομικούς κι έχω μάθει να ζω σε αυτό το στυλ. Δεν φοβήθηκα στη ζωή μου ούτε τώρα φοβάμαι άλλα κάποιοι βλέπουν καταδότες κι αποστάτες κ διακαώς τους ψάχνουν. Έφαγα ένα απίστευτο και χυδαίο bullying χθες και προσπαθούσα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, καταδότης κι αποστάτης».

Μάλιστα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επέμεινε να επικαλείται και τα πρακτικά της Βουλής, τα οποία αναφέρουν ακριβώς αυτά που μετέδωσαν και οι δημοσιογράφοι, ενώ τόνισε πως αν ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, θεωρεί ότι έπραξε κάτι κακό μπορεί να του ζητήσει την παραίτησή του.

«Σε καταδότες δεν απολογούμαι. Ούτε αποστάτης είμαι. Την υπογραφή μου την έχει ο κ. Καμμένος στο γραφείο του. Αν νομίζει ότι έκανα κάτι κακό μπορώ να φύγω», σημείωσε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας υπερήφανος που βάζει το δικό του λιθαράκι στην εντιμότητα της κυβέρνησης, η οποία εν πολλοίς είπε ότι δέχεται επίσης bullying.

Το μέρος του κ. Παπαχριστόπουλου πήρε και ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, αποδεχόμενος ότι ο βουλευτής δέχτηκε «επίθεση».

Σχόλια