Παπαχριστόπουλος: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για την υποκλοπή & διαρροή του διαλόγου Τόμσεν – Βελκουλέσκου

Παπαχριστόπουλος: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για την υποκλοπή & διαρροή του διαλόγου Τόμσεν – Βελκουλέσκου

Να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα επιχείρησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, αναφορικά με τη δήλωση που έκανε νωρίτερα στη Βουλή ότι «η κυβέρνηση έβγαλε στη φόρα το διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου» που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Μιλώντας στο περιστύλιο της Βουλής, ο κ. Παπαχριστόπουλος υποστήριξε ότι «με παρερμήνευσαν όπως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» και πρόσθεσε ότι αυτό που είπε είναι ότι «καλά έκανε η κυβέρνηση και σήκωσε το θέμα Τόμσεν – Βελκουλέσκου και έστειλε σκληρή επιστολή στη Λαγκάρντ, γιατί έτσι έπρεπε να καεί το θέμα».

«Πουθενά από την ομιλία μου δε βγαίνει πως είπα ότι η κυβέρνηση έκανε την υποκλοπή. Απεναντίας έχω τρία ηχητικά ντοκουμέντα μέσα από το κοινοβούλιο και τις επιτροπές που λέω ότι είναι κατάντια της αντιπολίτευσης να αποδίδει την υποκλοπή στην ελληνική κυβέρνηση, και μάλιστα είχα χρησιμοποιήσει με πολλή αγάπη τη λέξη ‘’ο φουκαράς ο Ρουμπάτης (σ.σ επικεφαλής της ΕΥΠ) θα είχε γίνει ήρωας αν μπορούσε να κάνει αυτή την υποκλοπή που προφανώς έκανε το WikiLeaks’’», σημείωσε ο βουλευτής.

Διαβάστε επίσης: Σάλος από τη δήλωση Παπαχριστόπουλου: Η κυβέρνηση έβγαλε στη φόρα το διάλογο Τόμσεν – ΒελκουλέσκουΣχόλια