Παπαδημούλης: Ώρα για απολογισμό & για να σχεδιάσουμε τις αλλαγές σε κόμμα & κυβέρνηση

Παπαδημούλης: Ώρα για απολογισμό & για να σχεδιάσουμε τις αλλαγές σε κόμμα & κυβέρνηση

Για τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης μίλησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, στον ρ/σ Παραπολιτικά, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι η ώρα να κάνουμε ένα ταμείο, έναν απολογισμό και να σχεδιάσουμε όλες εκείνες τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που απαιτούνται και στο κόμμα και στην κυβέρνηση».

«Τώρα είναι η ώρα που θα πρέπει η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ να πολλαπλασιάσουν την προσπάθεια για την στροφή στην ανάπτυξη, γεγονός που απαιτεί και από τη δική μας πλευρά βελτίωση της κυβερνητικής αποτελεσματικότητας και της διαχειριστικής μας επάρκειας, αλλά και πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη. Σε αυτά τα σημεία νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, και είμαι βέβαιος ότι σε αυτή τη ρότα θα κινηθεί και ο πρωθυπουργός. Είναι η ώρα να κάνουμε ένα ταμείο, έναν απολογισμό και να σχεδιάσουμε όλες εκείνες τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που απαιτούνται και στο κόμμα και στην κυβέρνηση. Αυτό είναι αυτονόητο και επιβεβλημένο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε ότι το κόμμα πρέπει να οργανώσει με γοργούς ρυθμούς την επιτάχυνση των διαδικασιών για το συνέδριό του, ώστε να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιστοιχηθεί με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα με το κοινωνικό και λαϊκό ρεύμα, που τον εξέλεξε στην κυβέρνηση δύο φορές.

«Για τον δε κυβερνητικό ανασχηματισμό, νομίζω ότι το πότε θα γίνει και το ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά του θα το επιλέξει συλλογικά το κόμμα και η κυβέρνηση, αλλά θεσμικά αυτό είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού και δεν προαναγγέλλεται», πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ τόνισε τέλος ότι «πρέπει να αξιοποιήσουμε τις θετικές ειδήσεις που θα αρχίσουν να παράγονται τις επόμενες μέρες για να έρθει μια ώρα αρχύτερα η περίφημη στροφή της οικονομίας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης».Σχόλια