Παπαδημούλης: Τώρα, επείγει το «ΝΑΙ»

Παπαδημούλης: Τώρα, επείγει το «ΝΑΙ»

Μια ανάρτηση στο twitter από τον Δημήτρη Παπαδημούλη προκάλεσε αίσθηση. Αλλά όταν… παρενέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με δεύτερο tweet επιχείρησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Η κυβερνητική πρόταση για συμφωνία χωρίς ΔΝΤ και με λύση για το χρέος, αλλάζει το τοπίο. Τώρα επείγει το Ναι, στην πρόταση, «μέσα» κ «έξω»» έγραψε αρχικά στο twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Η κυβερνητική πρόταση για συμφωνία χωρίς ΔΝΤ και με λύση για το χρέος, αλλάζει το τοπίο. Τώρα επείγει το Ναι, στην πρόταση, «μέσα» κ «έξω».
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) July 1, 2015

Φυσικά το «επιγεί το Ναι» ερμηνεύτηκε ως διαφοροποίηση από τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του δημοψηφίσματος. Ανάμεσα σε αυτούς που θεώρησαν ότι ο Δημήτρης Παπαδημούλης διαφοροποιείται και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Πήρε λοιπόν το tweet Παπαδημούλη και το ανέβασε στον δικό του λογαριασμό με το εξής μήνυμα: «Ο Παπαδημούλης έξυπνα, χωρίς να αμφισβητεί την ηγεσία του, δίνει ξεκάθαρη γραμμή υπέρ του ναι».

Ο @papadimoulis έξυπνα, χωρίς να αμφισβητεί την ηγεσία του, δίνει ξεκάθαρη γραμμή Υπέρ του ΝΑΙ! pic.twitter.com/P4YHPJtMMu
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 1, 2015

Αλλά ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μετά το tweet του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, έσπευσε να διευκρινίσει τι εννούσε με το tweet του! «Δεν είναι ώρα για φτήνιες. Το Ναι, είναι για την κυβερνητική πρόταση. Όχι για το δημοψήφισμα. Είναι ώρα ευθύνης για όλους», έγραψε.

@AdonisGeorgiadi Δεν είναι ώρα για φτήνιες. Το Ναι, είναι για την κυβερνητική πρόταση. Όχι για το δημοψήφισμα. Είναι ώρα ευθύνης για όλους.
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) July 1, 2015Σχόλια