Παπακώστα: Αναίτια η διαγραφή μου

Παπακώστα: Αναίτια η διαγραφή μου

Τη θέση ότι διεγράφη αναίτια από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει η Κατερίνα Παπακώστα, συμπληρώνοντας ότι ο κοινοβουλευτικός της λόγος διατρέχεται από μέτρο και μετριοπάθεια.

Σε δήλωσή – απάντηση στη διαγραφή της, που έχει τον τίτλο «Αναφαίρετον όπλον αρετή», η κ. Παπακώστα τονίζει ότι δεν προδίδει ούτε παραδίδει τις αρχές της, όσο κι αν κοστίζουν. Τελειώνει μάλιστα την ανακοίνωσή της με τη φράση «αυτά προς το παρόν».

Ολόκληρη η δήλωση της Κατ. Παπακώστα έχει ως εξής:

«Ως πολιτικός είμαι πιστή στις αρχές στις οποίες θεμελιώθηκε η Νέα Δημοκρατία από τον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Στην πολιτική μου διαδρομή, επιλέγω να μην επηρεάζομαι από τις Σειρήνες των καιρών. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ποτέ δεν δίστασε να ταράξει τα θολά νερά προκειμένου να θεμελιώσει μία Κοινωνία ενωμένη, δημοκρατική, φιλελεύθερη και με σεβασμό στην αξιοπρέπεια όλων των πολιτών, έχοντας στον πυρήνα της πολιτικής τον Άνθρωπο.

Ο κοινοβουλευτικός μου λόγος στην Βουλή των Ελλήνων διατρέχεται από το μέτρο και την μετριοπάθεια και θεωρώ πως αναίτια και ανυπαίτια ελήφθη η απόφαση διαγραφής μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Εμφορούμαι, λοιπόν, από αυτές τις αρχές, δεν τις προδίδω και δεν τις παραδίδω, όσο και αν κοστίζουν. Παραμένω αμετακίνητη από την υπεράσπισή τους.

Αυτά προς το παρόν.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ η Κατερίνα Παπακώστα

 


Σχόλια