Παπανδρέου: «Θέλουν να μας θάψουν»

248 2

Επίθεση εξαπέλυσε «στην δεξιά και αριστερή συντήρηση που υπονόμευσε και υπονομεύει κάθε μεταρρυθμιστική προσπάθεια που έχει ανάγκη η χώρα για να βγει από την κρίση», ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ κ. Γιώργος Παπανδρέου αμυνόμενος της πολιτικής που άσκησε η κυβέρνηση του.

«Επειδή αυτά που λέμε δεν αρέσουν ούτε στην δεξιά ούτε στην αριστερή συντήρηση θέλουν να μας θάψουν» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου ασκώντας έντονη κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Η χώρα έχει ανάγκη από ένα μορατόριουμ εθνικής συνεννόησης σε προοδευτικό πλαίσιο» τόνισε επίσης ο κ. Παπανδρέου ενώ αναφορικά με τον εκλογικό νόμο επεσήμανε ότι «θα μπορούσαμε να στηρίξουμε την απλή αναλογική εάν γινόταν το σπάσιμο των μεγάλων εκλογικών περιφερειών στις οποίες διακινείται το μαύρο πολιτικό χρήμα».

Υπεραμύνθηκε επίσης της ανάγκης να υπάρξουν ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, στο πλαίσιο που είχε καθορίσει η κυβέρνηση του.

Τέλος, ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στις διεθνείς πολιτικές εξελίξεις τονίζοντας την ανάγκη να στραφεί σε πιο προοδευτική κατεύθυνση η Ευρώπη για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα σοβαρά θέματα που προκύπτουν και απειλούν την ασφάλεια και την ευημερία των λαών.

 Join the Conversation

2 comments

  1. papadopoulou eleni Απάντηση

    @EReportaz ???

  2. Evanthia Dimitriadou Απάντηση

    ενώ εσυ δεν μαs εχειs θαψει ε