Παππάς για Σακκελαρίδη: Ανεξήγητη η επιλογή του να παραιτηθεί

Παππάς για Σακκελαρίδη: Ανεξήγητη η επιλογή του να παραιτηθεί

Φανερά ενοχλημένος φαίνεται σε τελευταία του συνέντευξη ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς με την απόφαση του άλλοτε συνοδοιπόρου του Γαβρίηλ Σακελλαρίδη να παραιτηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ανεξήγητη η επιλογή».

Ο κ. Παππάς σε συνέντευξή που παραχώρησε  στην Εφημερίδα των Συντακτών υποστηρίζει πως  «η επιλογή και κυρίως ο χρόνος που επέλεξε να το κάνει, είναι δύσκολο να εξηγηθούν πολιτικά» και επισημαίνει: «Για πρώτη φορά έγιναν εκλογές μετά τη συμφωνία, και γνώριζαν όλοι οι υποψήφιοι το πλαίσιο της συμφωνίας στο οποίο θα πορευτούμε».

Ωστόσο ο κ Παππάς δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις δηλώσεις του τέως υπουργού Γιάννη Πανούση χαρακτηρίζοντας τις «παραδοξότητες» τις οποίες  όπως τόνισε «δεν αντέχει η κοινωνία», σημειώνει ότι ο πρώην υπουργός «διαφοροποιεί τις εκδοχές της ιστορίας του, ανάλογα με την περίσταση» και αναρωτιέται: «Τι έκανε κατά τη θητεία του ο καθ’ ύλην αρμόδιος για την ασφάλεια; Πώς προκύπτουν αυτά που ισχυρίζεται; Πώς στήθηκαν τα γραφικά στα δελτία ειδήσεων, που μόνο ρεπορτάζ δεν ήταν;».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει σαφές πλαίσιο και σχέδιο, εγκεκριμένο πρόσφατα από τον λαό. Η πλειοψηφία είναι καθαρή και έχει ισχυρό κορμό που μπορεί να εγγυηθεί λύσεις». Επισημαίνει δε ότι «στα μυαλά ορισμένων αμετανόητων είναι ακόμα ζωντανή η θεωρία της αριστερής παρένθεσης, ασκώντας κριτική στη ΝΔ ότι πόνταρε στο ενδεχόμενο χρηματοπιστωτικού ατυχήματος και στην καταστροφή για να δικαιώσει αυτή την κοντόθωρη και επικίνδυνη για την κοινωνία σύλληψη» δήλωσε εν κατακλείδι ο υπουργός  Επικρατείας.Σχόλια