Παρά λίγο τραγωδία στο Αγρίνιο: Αιματηρή συμπλοκή για τα μάτια μιας γυναίκας

Παρά λίγο τραγωδία στο Αγρίνιο: Αιματηρή συμπλοκή για τα μάτια μιας γυναίκας

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη θα βρεθούν δύο αντίζηλοι στο Αγρίνιο, οι οποίοι καβγάδισαν για τα… μάτια μιας γυναίκας, με την κατάσταση να ξεφεύγει εκτός ελέγχου, και τον έναν εξ αυτών να οδηγείται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 33χρονος πρώην σύζυγος της γυναίκας συνάντησε το μεσημέρι της Τρίτης στην είσοδο του σπιτιού της τον 40χρονο νυν σύντροφό της και άρχισαν να καυγαδίζουν.

Ξαφνικά, ο πρώτος έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισε με αυτό στο θώρακα τον δεύτερο, που μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αγρινίου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο 33χρονος δράστης έμεινε στο σημείο, όπου τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί, αλλά δεν βρήκαν το αιχμηρό αντικείμενο και το αναζητούν ως πειστήριο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, αλλά υπέβαλε και ο ίδιος μήνυση στον 40χρονο υποστηρίζοντας πως τον απείλησε, τον εξύβρισε και τον χτύπησε στο χέρι με ένα καλώδιο. Έτσι, συνελήφθη και ο τραυματίας στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.Σχόλια