Παραδοχή Πάλλη (ΣΥΡΙΖΑ): Έκανε και η κυβέρνηση λάθη στο προσφυγικό

Παραδοχή Πάλλη (ΣΥΡΙΖΑ): Έκανε και η κυβέρνηση λάθη στο προσφυγικό

Ο Γιώργος Πάλλης, Βουλευτής Λέσβου με τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στον Πέτρο Κουσουλό, στην εκπομπή ‘Μεσημεριανό ρεπορτάζ’ του Alpha 98.9 σχετικά με τις άθλιες εικόνες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα από τον καταυλισμό των προσφύγων.

Ο βουλευτής παραδέχτηκε ότι:»Δεν είμαι ευχαριστημένος για τα όσα συμβαίνουν. Αναμέναμε να συμβούν αυτά τα περιστατικά καθώς ο ογκος των ανθρώπων ανεβαίνει διαρκώς. Πρόχειρα καταλύματα για να στεγαστεί η δυστυχία τους. Υπάρχουν καθυστερήσεις όχι μόνο από τους Ευρωπαίους αλλά και από την κυβέρνηση

Ο κ. Πάλλης τόνισε ότι όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να μπουν σε έναν χώρο για να έχουν τουλάχιστον θέρμανση. Όπως δήλωσε: «Ευελπιστούμε οι άνθρωποι αυτοί να σταματήσουν να βιώνουν αυτές τις συνθήκες,»ενώ εξήγησε ότι είναι αδύνατον να επιτευχθούν παρεμβάσεις στη Μόρια, καθώς ο χώρος είναι ασφυκτικά γεμάτος  για να μπουν μηχανήματα».

«Δείτε πώς ζουν οι πρόσφυγες στην Ελλάδα» – Το video από τη Μόρια που κάνει τον γύρο του κόσμου

«Τι θα έπρεπε να έχει γίνει για να μην πνιγούν οι άνθρωποι στα χιόνια;» ρώτησε ο Πέτρος Κουσουλός, τον βουλευτή.

«Οι άνθρωποι συσσωρεύονται η γραφειοκρατία άργησε τόσο πολύ για το ζήτημα του ασύλου. Οι ξενοδόχοι αλλά και άλλοι παράγοντες θα πρέπει να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή και να αποκοπούν από τα μικροπολιτικά  συμφέροντα που κρύβονται πίσω απόλα αυτά.

Ακούστε τη συνέντευξη στο εξής ηχητικο: LinkΣχόλια