Παραμένουν στο ΚΙΝΑΛ 23 στελέχη της ΔΗΜΑΡ

Παραμένουν στο ΚΙΝΑΛ 23 στελέχη της ΔΗΜΑΡ

Την αντίθεσή τους στην αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής εκφράζουν 23 στελέχη της ΔΗΜΑΡ, τα οποία δηλώνουν ότι θα συμμετάσχουν στο έκτακτο συνέδριο, με στόχο τη διαμόρφωση ενός «ενιαίου πολυτασικού φορέα της σύγχρονης κεντροαριστεράς».

«Είμαστε αντίθετοι στα διοικητικά μέτρα που πάρθηκαν με βάση τις διαφορετικές απόψεις για την συμφωνία των Πρεσπών. Οφείλουμε να εξαντλούμε μέσα στο ΚΙΝΑΛ όλα τα περιθώρια συνθέσεων» τονίζουν, μεταξύ άλλων.

Και προσθέτουν: «Θεωρούμε πως παρά τις διαφωνίες μας χρειάζεται να συνεχιστεί το εγχείρημα ενός ισχυρού πόλου των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας, της Ανανεωτικής αριστεράς και του προοδευτικού κέντρου». Ενός πόλου ικανού -εξηγούν- να αντιπαλέψει το δίλημμα ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ και τον εθνικό διχασμό.

Διαμηνύουν, μάλιστα, ότι «παραμένουμε στα όργανα του ΚΙΝΑΛ και θα συμμετάσχουμε στο έκτακτο συνέδριο με στόχο ένα ενιαίο πολυτασικό φορέα της σύγχρονης Κεντροαριστεράς».

Ένα συνέδριο -συμπληρώνουν- που οφείλει να έχει στόχο όχι την αναπαλαίωση του ΠΑΣΟΚ αλλά ένα ευρύ σχήμα όλων των δυνάμεων που στοχεύουν στον δημοκρατικό σοσιαλισμό.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για στελέχη της ΔΗΜΑΡ σε επίπεδο νομαρχιακών οργάνων της περιφέρειας.


Σχόλια