Παραμονή Μουζάλα στη θέση του «βλέπει» ο Βούτσης

Παραμονή Μουζάλα στη θέση του «βλέπει» ο Βούτσης

Παραμονή του Γιάννη Μουζάλα στη θέση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής «βλέπει» ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο οποίος μίλησε στον Βήμα FM.

Αναλυτικότερα, ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι ο κ. Μουζάλας δεν πρέπει ούτε κατά διάνοια να φύγει από τη θέση του, προσθέτοντας ότι το θέμα, θα αντιμετωπιστεί, όπως έχει αντιμετωπιστεί, μέχρι τώρα.

«Θα λυθούν όλα αυτά τα ζητήματα, χωρίς άδικες, άτοπες και αναίτιες ανθρωποθυσίες, δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην οικονομία, και ερωτηθείς αν ασφαλιστικό και φορολογικό θα περάσουν εύκολα από τη Βουλή, ο κ. Βούτσης απάντησε πως «εύκολα, δεν περνάει τίποτα, που προσκρούει στη συνείδησή μας, όλων μας, που θα θέλαμε να υπάρχουν καλύτερες λύσεις και να έχει κλείσει ήδη αυτός ο επώδυνος κύκλος για την κοινωνία». Πρόσθεσε όμως ότι η αξιολόγηση θα κλείσει.

Ειδικότερα για το ασφαλιστικό ανέφερε πως η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι δε θα υπάρξει κόψιμο στις κύριες συντάξεις και μάλιστα ανεξαρτήτως, ύψους. «Αυτό κρατήστε το», επεσήμανε.Σχόλια