Παραβίασαν τον ελληνικό χώρο οι Σκοπιανοί κομάντος; Τι αποκαλύπτει το βίντεο

Παραβίασαν τον ελληνικό χώρο οι Σκοπιανοί κομάντος; Τι αποκαλύπτει το βίντεο

Το υπουργείο Άμυνας λέει ότι δεν υπήρξε παραβίαση και είσοδος των Σκοπιανών σε ελληνικό έδαφος. Η κάμερα όμως άλλα δείχνει. Οι Σκοπιανοί αστυνομικοί κατά τα σημερινά επεισόδια με μετανάστες στην Ειδομένη πέρασαν μπροστά από τον φράχτη στα σύνορα και επιχειρούσαν με δακρυγόνα και σφαίρες καουτσούκ… εντός του ελληνικού εδάφους.

Προηγουμένως, οι μετανάστες κατάφεραν να παραβιάσουν την διπλή περίφραξη σε ένα σημείο.  Τότε οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας των Σκοπίων που βρίσκονταν εκεί πέρασαν μπροστά από τον φράχτη και  προσπάθησαν να απωθήσουν τους μετανάστες εξαπολύοντας εναντίον του πλήθους χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης αλλά και πλαστικές σφαίρες.
Από το βίντεο που μεταδόθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega φαίνεται ότι οι Σκοπιανοί αστυνομικοί βρίσκονται μπροστά από τον φράχτη, δηλαδή έχουν περάσει σε περιοχή εντός της επικράτειας της ΠΓΔΜ. Σύμφωνα με την εκδοχή του  υπουργείου Εθνικής Άμυνας οι Σκοπιανοί αστυνομικοί δεν μπήκαν σε ελληνικό έδαφος επειδή ο φράχτης δεν βρίσκεται ακριβώς στην οριογραμμή αλλά έχει τοποθετηθεί κάποια μέτρα εκτός της ελληνικής επικράτειας…Σχόλια