Παραίτηση Καμμένου ζήτησε ο Θεοχάρης για την υπόθεση των sms

Παραίτηση Καμμένου ζήτησε ο Θεοχάρης για την υπόθεση των sms

Την παραίτηση του Πάνου Καμμένου με αφορμή το σκάνδαλο των sms που αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο, ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο  βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης.

Να υπενθυμίσουμε πως το περασμένο Σάββατο 24 Οκτωβρίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας γνωστοποίησε κατά την διάρκεια της Ολομέλειας πως στο παρελθόν είχε λάβει sms από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στα οποία μάλιστα τον απειλούσε για ρήξη της υπάρχουσας κυβέρνησης.

Σήμερα λοιπόν, η υπόθεση έρχεται ξανά στην επιφάνεια μέσω του κ. Θεοχάρη, ο οποίος κατά την διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, υποστήριξε ότι η ύπαρξη των μηνυμάτων εγείρει μείζον πολιτικό ζήτημα για τον κυβερνητικό εταίρο.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως την δική του απάντηση στα λεγόμενα του βουλευτή του Ποταμιού ήρθε να δώσει ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, υποστηρίζοντας: «Πρώτη φορά άκουσε ο κ. Θεοχάρης ότι επιχειρηματίες ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς; Αυτή η δουλοπρέπεια όμως τελείωσε οριστικά».

«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε το θάρρος της γνώμης του να δημοσιοποιήσει την εμπλοκή κάποιου μεγαλοπαράγοντα. Η ενέργεια αυτή αποτελεί για εμάς τιμή και νομίζω για όλο το Σώμα εκτός από τον κ. Θεοχάρη», είπε.Σχόλια