Παραίτηση «βόμβα» από τον ANT1 – Δεν δέχτηκε τις μειώσεις γνωστός δημοσιογράφος

Παραίτηση «βόμβα» από τον ANT1 – Δεν δέχτηκε τις μειώσεις γνωστός δημοσιογράφος

Μειώσεις μισθών κάνει πάλι ο ΑΝΤ1 όπως ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες στους εργαζόμενούς του. Οι περικοπές αυτές δεν βρίσκουν τους περισσότερους σύμφωνους, αλλά… ανάγκης γαρ, αρκετοί είναι αυτοί που τις υπογράφουν. Ωστόσο ορισμένοι αρνούνται να υπογράψουν τις νέες συμβάσεις με… τσεκουρωμένους κατά 20% μισθούς τους, έστω κι αν γνωρίζουν ότι την επόμενη ημέρα θα απολυθούν.

Ένας από αυτούς, οπως γράφει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit, είναι και γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής που εργάζεται στο σταθμό του Αμαρουσίου 15 χρόνια, αλλά θεωρείται σίγουρο ότι θα απολυθεί αφού η διοίκηση έχει κάνει σαφές ότι όποιος αρνηθεί να υπογράψει τις καινούργιες συμβάσεις θα δει την πόρτα εξόδου.

Ωστόσο είναι σίγουρο ότι μετά την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1 και έχοντας παίξει πολύ δυνατά… μπάλα στο τηλεοπτικό τοπίο θα βρει καινούργια τηλεοπτική στέγη. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου ήδη του έχει γίνει πρόταση από άλλο τηλεοπτικό σταθμό για να αλλάξει… γήπεδο! Έτσι, μπορεί η απόλυσή του από τον ΑΝΤ1 να θεωρείται σίγουρη αλλά είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα τον δούμε σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Μέχρι τότε όμως αποφεύγω να δημοσιοποιήσω το όνομά του για ευνόητους λόγους…Σχόλια