Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ

Εκτός της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται από σήμερα ο επικεφαλής της, Πολ Μάναφορτ, σε βάρος του οποίου διατυπώθηκαν κατηγορίες στο πλαίσιο μιας υπόθεσης διαφθοράς στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα της εκστρατείας του ρεπουμπλικανού υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ, ο πρώην ισχυρός άνδρας της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ παραιτήθηκε.

Σημειώνεται ότι η παραίτηση αυτή ανακοινώνεται 48 ώρες μετά τον ανασχηματισμό της ομάδας του από τον Ντόναλντ Τραμπ, στο πλαίσιο του οποίου ο Πολ Μάναφορτ διατήρησε τον τίτλο του διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας, αλλά παράλληλα περιθωριοποιήθηκε, καθώς διορίσθηκε μια νέα υπεύθυνη της εκστρατείας, η Κελιάν Κόνγουεϊ, και ένας γενικός διευθυντής της εκστρατείας, ο Στιβ Μπάνον.

«Σήμερα το πρωί ο Πολ Μάναφορτ υπέβαλε την παραίτησή του από την εκστρατεία κι εγώ την αποδέχθηκα», ανέφερε ο Τραμπ σε δήλωση που εξέδωσε. «Εκτιμώ πολύ το σπουδαίο έργο του για να βρεθούμε εδώ που είμαστε σήμερα. Ο Πολ είναι ένας αληθινός επαγγελματίας και του εύχομαι κάθε επιτυχία», πρόσθεσε.

 Σχόλια