Παρουσιάζεται το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Παρουσιάζεται το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Τον προβληματισμό του σχετικά με τη νομιμοποίηση των αποφάσεων που θα λάβει η Πανελλαδική Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ο Θοδωρής Δρίτσας στην αρχή της διαδικασίας, τονίζοντας ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε η σύσκεψη να συγκροτηθεί σε Σώμα που να νομιμοποιήσει τις αποφάσεις που θα ληφθούν.

Λύση στον προβληματισμό του κ. Δρίτσα, έδωσε ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος σε συνεννόηση και συμφωνία, όπως είπε, με τον κ. Δρίτσα, ανέφερε ότι οι βουλευτές και οι εκπρόσωποι των Νομαρχιακών Επιτροπών που παίρνουν μέρος στη Σύσκεψη, θα έχουν συμβουλευτική ψήφο και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής θα έχουν την οριστική ψήφο.

Ο κ. Βίτσας ανέφερε ότι αύριο το πρωί θα δοθεί το προσχέδιο του κυβερνητικού προγράμματος από την Επιτροπή Προγράμματος, όπου θα υπάρχει διάταξη με την οποία η ΚΕ θα εξουσιοδοτεί την Επιτροπή Προγράμματος για την περαιτέρω εξειδίκευση του. Στη συνέχεια, θα ιεραρχηθούν και θα συμπυκνωθούν οι βασικές προγραμματικές προτεραιότητες, τις οποίες θα τις παρουσιάζει ο πρόεδρος του κόμματος στο εκλογικό σώμα.

Σχόλια