ΠΑΣΟΚ για συνέντευξη Τσίπρα: Η αναξιοπιστία στο μεγαλείο της

ΠΑΣΟΚ για συνέντευξη Τσίπρα: Η αναξιοπιστία στο μεγαλείο της

Ο Αλέξης Τσίπρας στην χθεσινή του συνέντευξη επανέλαβε τον εαυτό του. Με πολλές αντιφάσεις, δήθεν αστειάκια και πολλά ψέματα, σχολίασε το ΠΑΣΟΚ για την χθεσινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου «ο κ. Τσίπρας μας ?πληροφόρησε? επίσης ότι: Έθεσε veto κατά την προηγούμενη Σύνοδο Κορυφής για το Προσφυγικό.

Μόνο που όταν άρχισε να ?απειλεί? είχε ήδη συμφωνήσει -όπως αποδείχθηκε- στα συμπεράσματα τα οποία είχαν εκδοθεί. Και έτρεχε για προφορικές διαβεβαιώσεις χωρίς αξία.»

Επικρίνεται, ακόμη, ο πρωθυπουργός για την αναφορά του πώς «όσοι έχουν ετήσιο εισόδημα άνω των 30.000 ευρώ, θα φορολογηθούν ως «πλούσιοι και ολιγάρχες».Επιδρομή δηλαδή, κατά της μεσαίας τάξης. Οι δήθεν «κόκκινες γραμμές» του για τις συντάξεις, ξεθωριάζουν. Τώρα συζητά μόνο το «ύψος» της σύνταξης άνω του οποίου θα γίνουν περικοπές».

Το ΠΑΣΟΚ τονίζει, επίσης, ότι ο κ. Τσίπρας λησμόνησε ότι δόθηκαν 450 εκατ. ευρώ με το Κοινωνικό Μέρισμα το 2014 σε 650.000 δικαιούχους (με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ). Και ότι τότε άρχισε η καθιέρωση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

«Εναποθέτει τις τύχες της χώρας σε υπουργούς που λένε? ανοησίες. Αυτό που δεν μας είπε ο κ. Τσίπρας είναι το τι άκουσε η ?γάτα?. Τι φοβάται άραγε;»

 Σχόλια