ΠΑΣΟΚ για Τσίπρα: Ομιλία ενός πανικόβλητου μπροστά στη λαϊκή κατακραυγή

ΠΑΣΟΚ για Τσίπρα: Ομιλία ενός πανικόβλητου μπροστά στη λαϊκή κατακραυγή

Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, ασκεί το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ομιλία ενός πανικόβλητου πολιτικού μπροστά στην καθολική λαϊκή κατακραυγή και στις αντιδράσεις για την καταστροφική πολιτική του».

«Σε άλλο κόσμο, σε άλλη χώρα, επιχείρησε να μας πείσει ότι βρισκόμαστε ο κ. Τσίπρας με την σημερινή ομιλία του», σχολιάζει η Χαριλάου Τρικούπη, καταλογίζοντας στον πρωθυπουργό ότι «δεν είχε το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, γιατί τον επιβαρύνει με 12,5 δισ. μέτρα, αλλά είχε το θράσος να ισχυριστεί ότι ενώ περικόπτει δύο δισ. ευρώ από τις συντάξεις, αυτές δήθεν δεν θα μειωθούν».

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον κ. Τσίπρα για «ανερυθρίαστα ψέματα, πρόκληση απέναντι στους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους επιστήμονες, τους επαγγελματίες, τους αγρότες».

Σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, τόσο με το ασφαλιστικό, όσο και με τα φορολογικά μέτρα, η κυβέρνηση «»σκοτώνει» ό, τι δημιουργικό υπάρχει στον τόπο και υπονομεύει το μέλλον».

Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ καλεί τον πρωθυπουργό να διαβάσει τις δηλώσεις του επικεφαλής της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Τζιάνι Πιτέλα, κάνοντας λόγο για «προβοκάτσια» του κ. Τσίπρα που «χρεοκόπησε».

«Ο συγκυβερνήτης του ακροδεξιού Καμμένου και το φερέφωνο του εθνικολαϊκισμού του, έχει το θράσος να ψέγει την Κεντροαριστερά γιατί υπερασπίζει τα λαϊκά συμφέροντα. Και προφανώς εκείνος που πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης είναι ο ίδιος που αποτελεί σήμερα τον πιο πρόθυμο στις απαιτήσεις των πιο συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης», καταλήγει η Χαριλάου Τρικούπη.Σχόλια