ΠΑΣΟΚ: Ψεύτες και ανίκανοι στην κυβέρνηση

ΠΑΣΟΚ: Ψεύτες και ανίκανοι στην κυβέρνηση

Δριμύ κατηγορώ από το  ΠΑΣΟΚ προς την κυβέρνηση εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθεί στο χώρο της Υγείας. Η Χαριλάου Τρικούπη κατηγορεί τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι γκρεμίζει ό,τι έχει μείνει όρθιο στο χώρο της υγείας.

Η ανακοίνωση:

«Ο χρόνος αναμονής για τους ασθενείς που έχουν ανάγκη από ακτινοθεραπεία ξεπερνάει τους δύο μήνες. Οι ελλείψεις σε φάρμακα, σε υλικά και σε προσωπικό είναι πολύ μεγάλη. Μόνο στο νοσηλευτικό προσωπικό οι ελλείψεις ξεπερνούν τους 140 ανθρώπους» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ.

«Η κυβέρνηση φτάνει τώρα, την ώρα που ξεπερνούν το 1δις οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων να παίρνει και τα αποθεματικά τους για να αντιμετωπίσει τρέχουσες δαπάνες.Το πάθημα του 2015 δυστυχώς δεν τους έγινε μάθημα. Εξακολουθούν την ίδια τακτική.

Διαπραγματεύονται δήθεν σκληρά. Ο λογαριασμός μεγαλώνει και τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι πολίτες με νέα μέτρα, με νέα μνημόνια. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ τώρα ετοιμάζεται για το 4ο μνημόνιο. Δυστυχώς δεν είναι μόνο ψεύτες είναι και ανίκανοι».Σχόλια