Πατέρας 15χρονου καταγγέλλει υπάλληλο γνωστής αλυσίδας καφέ για σεξουαλική παρενόχληση

Πατέρας 15χρονου καταγγέλλει υπάλληλο γνωστής αλυσίδας καφέ για σεξουαλική παρενόχληση

Σεξουαλική παρενόχληση από υπάλληλο πολύ γνωστής αλυσίδας καταστημάτων καφέ καταγγέλλει πατέρας 15χρονου από την Κύπρο. Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες, όταν ο γιός του κ. Άγγελου Χριστοδούλου πήγε με τους φίλους σε κατάστημα της διεθνούς αλυσίδας, που συχνάζουν πολλοί συνομήλικοι τους. Όπως διαβεβαίωσαν και οι φίλοι του 15χρονου, ένας υπάλληλος ήταν ιδιαίτερα «εκδηλωτικός» απέναντι στον νεαρό μαθητή.

Όταν ο πατέρας του 15χρονου ενημερώθηκε για το συμβάν, απαίτησε εξοργισμένος της απόλυση του υπαλλήλου.

Μιλώντας στο ereportaz, ο πατέρας του 15χρονου, εξήγησε ότι είχε ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο, ωστόσο δεν είχαν καταλάβει ότι ήταν κάτι σοβαρό. «Έμαθα ότι πήγαν ξανά ο γιος μου με τους φίλους του και ο υπάλληλος άρχισε να κάνει ξανά ανάρμοστες χειρονομίες και να λέει διάφορα πράγματα. Επικοινώνησα με τον υπεύθυνο του καταστήματος αλλά μου ζήτησε να τους στείλω την καταγγελία εγγράφως. Μέχρι σήμερα δεν είχα καμία απάντηση» τόνισε και πρόσθεσε ότι θα νιώσει δικαιωμένος μόνο αν η εταιρεία διώξει τον συγκεκριμένο υπάλληλο.

To ereportaz προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον προϊστάμενο του καφέ προκειμένου να ακουστεί και η πλευρά της εταιρείας, ωστόσο η επικοινωνία ήταν ανέφικτη.

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε ο κ. Χριστοδούλου στον προϊστάμενο του καταστήματος:

Αγαπητέ Κύριε Τ.,

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της συνάντησης μας στις 13 Ιανουαρίου 2015, με την παρούσα υποβάλλω γραπτώς την καταγγελία μου για την ανάρμοστη συμπεριφορά του υπαλλήλου σας Π. Σ. προς τον ανήλικο γιό μου.

Συγκεκριμένα, στις 4 Ιανουαρίου 2015 περί τις 17:30-18:00 μμ., και ενώ ο γιος μου βρισκόταν με την παρέα του στο S. στην περιοχή Γερμασόγειας, ο εν λόγω υπάλληλος σας προχώρησε σε σειρά σχολίων και χειρονομιών ανάρμοστης φύσης προς τον ανήλικο γιο μου με τον οποίο δεν είχε προηγουμένως καμία φιλική ή άλλη σχέση.

Θεωρώντας το γεγονός πολύ σοβαρό και εντελώς ανεπίτρεπτο, απαιτώ την άμεση τιμωρία του εν λόγω υπαλλήλου με απόλυση.  Εναλλακτικά θα αναγκαστώ να προβώ  σε περαιτέρω μέτρα και ενέργειες για δίκαιη κατάληξη του θέματος, τα οποία ενδεχομένως να αποβούν δυσφημιστικές για την εικόνα της επιχείρησης σας.

Ευελπιστώ για την άμεση και θετική σας ανταπόκριση

Με εκτίμηση

Άγγελος Χριστοδούλου
Σχόλια