Πατέρας – «τέρας» στη Μυτιλήνη φωτογράφιζε τις κόρες του την ώρα που τις βίαζε

Πατέρας – «τέρας» στη Μυτιλήνη φωτογράφιζε τις κόρες του την ώρα που τις βίαζε

Φρίκη προκαλεί η περίπτωση πατέρα από τη Μυτιλήνη ο οποίος ενώ ασελγούσε στα δυο του παιδιά, δεν δίσταζε να βιντεοσκοπεί την τερατώδη πράξη του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη, κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2012 τις δύο από τις τρεις κόρες του, ηλικίας 14 και 16 ετών σήμερα.

Η λεπτομέρεια που σοκάρει είναι ότι ο αδίστακτος 54χρονος έβαζε ταινίες πορνό τις οποίες έβλεπε μαζί με τα παιδιά του πριν ασελγήσει σε βάρος τους. Ακόμα μια λεπτομέρεια που προκαλεί «αηδία» είναι ότι οι αστυνομικοί που διεξάγουν την έρευνα βρήκαν στο κινητό του εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες παιδιών, αλλά και των παιδιών του την ώρα που κάνει πάνω τους τις ασελγείς πράξεις.

Σε βάρος του συνταξιούχου στρατιωτικού απαγγέλθηκαν οι εξής κατηγορίες: Ασέλγεια μεταξύ συγγενών, αποπλάνηση παιδιών, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατάχρηση σε ασέλγεια, πορνογραφία ανηλίκων.

Ο 54χρονος, ο οποίος πήρε αναβολή για να απολογηθεί, κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον εισαγγελέα θα μεταβεί για να απολογηθεί εκ νέου την Παρασκευή το μεσημέρι.

Να σημειώσουμε ότι τα παιδιά και τη μητέρα έχει αναλάβει ψυχολόγος, στον οποίο και δίνουν καταθέσεις με κάθε λεπτομέρεια για τα βάσανα που περνούσαν. Ο πατέρας-τέρας έχει είδη διορίσει γνωστό δικηγόρο της Μυτιλήνης, ο οποίος δεν έχει κάνει ακόμα κάποια δήλωση.
Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 13χρονου από Αφγανό σε hot spot της Χίου

 

 Σχόλια