Πάτρα: «Μάχη» για να κρατηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο

Πάτρα: «Μάχη» για να κρατηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο

Στο οδικό δίκτυο που συνδέει τα Καλάβρυτα με την εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, αλλά και την πόλη της Πάτρας, έχουν επικεντρωθεί οι προσπάθειες των εκχιονιστικών μηχανημάτων λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Επίσης, τονίζει ότι μεγάλες προσπάθειες καταβάλλονται και στην ορεινή Ναυπακτία, όπου εκεί οι περισσότεροι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε παγοδρόμια, όπως λέει χαρακτηριστικά, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Όσον αφορά στην περιοχή των Καλαβρύτων, ο Απόστολος Κατσιφάρας σημειώνει ότι «προσπαθούμε να κρατήσουμε ανοικτές τις επαρχιακές οδούς Πούντας-Καλαβρύτων και Ακράτας-Ζαρούχλας, ώστε να κινηθούν χωρίς προβλήματα οι εκδρομείς που πρέπει να χρησιμοποιήσουν την εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, για να επιστρέψουν στα σπίτια τους».

Επίσης εκχιονιστικά μηχανήματα εργάζονται συνεχώς και στην επαρχιακή οδό Πατρών- Καλαβρύτων, ώστε και σε αυτή την περίπτωση να μην υπάρξει πρόβλημα με τις μετακινήσεις.

Ακόμη καταβάλλονται προσπάθειες, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην εθνική οδό Πατρών-Τρίπολης.  Όσον αφορά στην ορεινή Ναυπακτία, γίνονται συνεχείς ρίψεις αλατιού, προκειμένου να ξεπαγώσουν οι δρόμοι.Σχόλια