Πάτρα: Στον Εισαγγελέα η θεία «τέρας» – Η γειτονιά «μίλησε» για τις αρρωστημένες διαθέσεις της

Πάτρα: Στον Εισαγγελέα η θεία «τέρας» – Η γειτονιά «μίλησε» για τις αρρωστημένες διαθέσεις της

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών, πέρασε νωρίτερα η 37χρονη που συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, μετά από πληροφορίες πως έβαζε την 8χρονη ανιψιά της – κόρη της αδελφής της – να χαϊδεύεται και την βιντεοσκοπούσε!

Με την κακουργηματική κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ όπως αποκάλυψε χθες το tempo24.gr, στο κινητό της της βρέθηκε υλικό από τις αρρωστημένες διαθέσεις της.

Η αποκάλυψη της είδησης που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία αλλά και το Πανελλήνιο, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, έγινε όταν στην Αστυνομία, έφτασαν στοιχεία από κατοίκους της περιοχής που διέμενε η 37χρονη και η ανήλικη ανιψία της, που έκαναν σαφή αναφορά για την «περίεργη» συμπεριφορά της συλληφθείσας.

Το κοριτσάκι σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, διαμένει πλέον μαζί με την γιαγιά του, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

Η 37χρονη θεία της, ερωτηθείσα από τους Αστυνομικούς γιατί προέβαινε σε αυτές τις πράξεις, φέρεται να μην έδωσε καμιά απάντηση.

 Σχόλια