«Παιχνίδι με το χρόνο» Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε μια καινούργια, διαφορετική μουσική συνάντηση… με το χρόνο

«Παιχνίδι με το χρόνο» Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε μια καινούργια, διαφορετική μουσική συνάντηση… με το χρόνο

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 11, 12 και 13 Φεβρουαρίου 2016 σε μια διαφορετική μουσική συνάντηση… με το χρόνο. Με την μοναδική της φωνή να ενώνεται ιδανικά με τον υπέροχο ήχο των μαντολίνων αυτή τη φορά, μας χαρίζει τα τραγούδια της από την αρχή της καλλιτεχνικής της διαδρομής μέχρι σήμερα, τραγούδια με νότες νοσταλγίας, με ήχους ρομαντικούς, με δύναμη και συναίσθημα!

Σε αυτό το βαθιά συναισθηματικό μουσικό μονοπάτι, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη κάνει έναν μεγάλο σταθμό στα νεανικά της βήματα, όταν συνάντησε τον Γιάννη Σπανό αλλά και τον Ηλία Ανδριόπουλο, για να συνεχίσει με τον Σταμάτη Κραουνάκη, την Δήμητρα Γαλάνη και τον Goran Bregovic, πλησιάζοντας στο σήμερα με τον Νίκο Αντύπα, τον Στέφανο Κορκολή και την Ευανθία Ρεμπούτσικα. Τραγούδια ομότιτλα της δισκογραφίας της «Έξοδος Κινδύνου», «Παραδέχτηκα», «Κυκλοφορώ και Οπλοφορώ», «Σαν Ηφαίστειο που ξυπνά» αλλά και άλλα αγαπημένα, μας δίνουν το δυνατό στίγμα της σημαντικής διαδρομής της.

Σ’ αυτό το μελωδικό ταξίδι θα θυμηθούμε, θα ονειρευτούμε και θα συναντήσουμε τραγούδια που περίμεναν υπομονετικά να ξαναβγούν στο φως, για πρώτη όμως φορά με έναν ήχο διαφορετικό….

Την Άλκηστη Πρωτοψάλτη θα συνοδεύσει στη σκηνή η ορχήστρα νυχτών εγχόρδων MandolinARTE.
Μαζί τους οι καταξιωμένοι μουσικοί: Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο, ενορχηστρώσεις), Άγγελος Τζαμαριάς (τρομπόνι) και Αλέξης Κώστας (κρουστά).

Συμμετέχει ο Γιώργος Καραδήμος στο τραγούδι.


Σχόλια