Πέλλα: Συνάντηση εκπροσώπων 40 μπλόκων

Πέλλα: Συνάντηση εκπροσώπων 40 μπλόκων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση που συγκάλεσε στην Πέλλα η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι από περισσότερα από 40 μπλόκα από όλη την Ελλάδα.

Στην έναρξη της συνάντησης, που είναι κλειστή, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος, ο οποίος μεταξύ άλλων χαρακτήρισε «αξιοπρεπή» τον αγώνα των αγροτών και σημείωσε «οι κινητοποιήσεις του πρωτογενούς τομέα τυγχάνουν της συμπάθειας του κόσμου, ενώ έχουν στρατευτεί με αυτές πλήθος Ελλήνων από άλλες επαγγελματικές και επιστημονικές ομάδες».

Όπως εξήγησε, αυτό συμβαίνει καθώς «τα μέτρα που προωθούνται για το ασφαλιστικό και φορολογικό πλήττουν όλους τους Έλληνες και αν ψηφιστούν θα σβήσει ο πρωτογενής τομέας, το μέλλον των παιδιών της χώρας και η Ελλάδα γενικότερα».

Στην έναρξη της συνάντησης το μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων, Γιάννης Παναγής, από μπλόκο Κερδυλλίων, επισήμανε: «Γενική παραδοχή αποτελεί ότι η ομιλία του πρωθυπουργού χθες απογοήτευσε τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, που περίμεναν σαφείς θέσεις και βελτιωτικές προτάσεις».

Από την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία υπολογίζεται ότι θα κατέβουν στην Αθήνα αύριο περισσότερα από 20 συνολικά λεωφορεία, ενώ πολλοί έχουν επιλέξει να πάνε με τα ΙΧ οχήματά τους.Σχόλια