Πέθανε η γυναίκα-θρύλος του wrestling

Πέθανε η γυναίκα-θρύλος του wrestling

Το θάνατο της Τζόαν Μαρί Λάουερ επιβεβαίωσε μέσω ανάρτησης του στο twitter ο μάνατζερ της: «Με βαθιά θλίψη σας ενημερώνω ότι σήμερα χάσαμε ένα είδωλο, μια υπερ-ήρωα της πραγματικής ζωής. (…) Θα ζει για πάντα στις μνήμες των εκατομμυρίων θαυμαστών της και όλων εμάς που την αγαπούσαμε.»

Η Τζοάν Μαρί Λάουρερ, η θρυλική γυναίκα παλαιστής του WWE ήταν 45 ετών. Η αστυνομία της «Παραλια Ρεντοντο» στην Καλιφορνια δήλωσε πως την Λάουρερ, βρήκε νεκρή στο διαμέρισμα της φιλικό της πρόσωπο. Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα ο θάνατος της φέρεται να προκλήθηκε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η Τζοάν Μαρί Λάουρερ (Τσάινα) έγινε γνωστή για την καριέρα της στο WWE από το 1997 μέχρι το 2001. Το 2004 ανακοίνωσε την απόσυρσή της, αλλά το 2011, επέστρεψε για λίγο διάστημα στην δράση για το Total Nonstop Action Wrestling. Ήταν η μόνη γυναίκα που αγωνιζόταν στην κατηγορία των ανδρών, ενώ ήταν επίσης η πρώτη γυναίκα που αγωνίστηκε σε αγώνα Royal Rumble, σε τουρνουά King of the Ring και σε αγώνα για το Πρωτάθλημα WWE. Το 1999 έγινε η πρώτη και η μοναδική γυναίκα που κατέκτησε το Διηπειρωτικό Πρωτάθλημα WWE, και μάλιστα δύο φορές. Έχει κατακτήσει επίσης το Αυθεντικό Πρωτάθλημα Γυναικών.Σχόλια