Ποια γυναικεία σημεία θα δει ένας άνδρας με τη πρώτη ματιά

Ποια γυναικεία σημεία θα δει ένας άνδρας με τη πρώτη ματιά

Ξέρουμε ότι οι άνδρες είναι αρκετά παρατηρητικοί, ειδικά την πρώτη φορά που θα σε κοιτάξουν. Είναι τελείως οπτικοί τύποι και αν σχηματίσουν καλή γνώμη από την αρχή τότε δύσκολα θα τους την αλλάξεις. Διάβασε παρακάτω τα 5 πράγματα που θα τσεκάρει ένας άνδρας με την πρώτη ματιά.

 

  1. Το πρόσωπο:Είτε το πιστεύεις είτε όχι ο άντρας κοιτάζει  πρώτα το πρόσωπο παρά το σώμα. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό έχει μία βάση και μία λογική. Είναι διαφορετικό να σε φιλάει κάποια που περισσότερο θυμίζει μάγισσα παρά μια κοπέλα που το πρόσωπο της είναι γλυκό και αγγελικό.  Τα άσχημα δόντια, τα ατημέλητα φρύδια, το  μουστάκι, τα σπυριά  είναι τα πρώτα που θα τσεκάρουν οι άντρες πάνω σου.   Είναι διαφορετικό να το κάνεις  με μία  κάπως αφρατούλα παρά με μια γυναίκα με σώμα μπαλαρίνας και πρόσωπο  με πρόσωπο της Κούκλας του Σατανά.  Φυσικά αν θέλουν να κάνουν απλά και να εξαφανιστούν τότε το κορμί έρχεται πρώτο πρώτο  στο τσεκάρισμα. Αλήθεια εσύ δεν θα έκανες το ίδιο;  Για σχέση θα προτιμούσες έναν γλυκούλη με κάποια κιλά παραπάνω παρά έναν φέτες με πρόσωπο  για κλάματα; Ε αυτό λοιπόν κάνουν και οι άντρες και μην σε εντυπωσιάζει καθόλου. Μάλιστα, όλο και περισσότεροι επικεντρώνονται στα μάτια, στο βλέμμα ή στα χείλη. Στο κάτω κάτω το σώμα διορθώνεται, ενώ το πρόσωπο θέλει πολλές πλαστικές κορίτσια και σε καιρούς οικονομικής κρίσης άσε πίκρα ! Κάνε ένα πείραμα ρωτήσετε τον καλό σου τι τον γοήτευσε πάνω σου και σου πει οι Β….ες σου, τότε τι να πω με για το κελεπούρι κοπελιά!

 

  1. Το σώμα:Είπαμε ότι δίνουν αρχικά βάση στο πρόσωπο, δεν είπαμε ότι δεν το κοιτάζουν μια! Η αλήθεια είναι ότι αν έχεις ένα συμπαθητικό πρόσωπο και ένα θεϊκό κορμί, τότε μάλλον οι άντρες  θα κάνουν ουρά για εσένα. Το πρόβλημα είναι αυτοί  οι άντρες στην ουρά τι θέλουν από εσένα; Θέλουν  μόνο για…, κάτι εφήμερο, δεν ξέρουν τι θέλουν, θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα και άλλα πολλά … Καλό είναι οι απανταχού καλλίγραμμες  να προσέχουν στις επιλογές τους γιατί περισσότερο βατράχους συναντάς παρά  πρίγκιπες στις μέρες μας.

 

  1. Ο τρόπος που ντύνεται:Δεν ξέρουμε αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά τα τελευταία χρόνια, οι άντρες έχουν μετατραπεί στην πιο αυστηρή fashion police! Έχουν λόγο για τα ρούχα μίας γυναίκας, τα παπούτσια, τα μαλλιά, ενώ αρκεί κάποια να φοράει κάτι πρωτότυπο, το οποίο την κολακεύει, για να γοητευτούν και να μην μπορούν να ξεκολλήσουν τα μάτια τους από πάνω της! Οι άντρες γενικά δεν αγαπούν αυτές που τα πετάνε όλα έξω, αυτό εξάλλου είναι γνωστό. Επίσης γουστάρουν τις γυναίκες που ξέρουν να ντυθούν ανάλογα με την περίσταση και φυσικά ανάλογα με τα σωματικά τους προσόντα. Το μακιγιάζ και τα νύχια πρέπει να είναι προσεγμένα Φυσικά υπάρχουν και οι τύποι που ψάχνουν για πλούσια νύφη, αυτοί οι τύποι πρώτα σκανάρουν τις μάρκες και την ποιότητα των ρούχων και έπειτα θα αποφασίσουν αν θα σε πλησιάσουν! Ναι υπάρχουν και αυτοί!!

 

  1. Προσωπικότητα:Οι άντρες λατρεύουν τις δυναμικές γυναίκες που έχουν την αίσθηση του χιούμορ και είναι η ψυχή της παρέας. Αλλά, όσο ωραία κι αν είσαι, αν γκαρίζεις αντί να μιλάς, γελάς δυνατά και ενοχλητικά ενώ σου ξεφεύγουν μπινελίκια, να ξέρεις ότι μάλλον θα το χάσεις το παιχνίδι. Δεν είπαμε να κάθεσαι ήσυχη και απλά να χαμογελάς με το βλέμμα της αγελάδας αλλά και  να είσαι πιο χύμα και από το κύμα  δεν είναι το καλύτερο. Όχι η υπερβολή κράτησε το μέτρο.  Και αυτή την συμβουλή καλό θα ήταν να την ακολουθήσεις σε όλα. Και ειδικά στο θέμα του ποτού. Μπορείς να είσαι πολύ καλή και να έχεις περάσει με άριστα αλλά μερικά ποτηράκια παραπάνω μπορούν να τα χαλάσουν ότι έχεις πετύχει σε χρόνο ρεκόρ.

 

  1. Tη παρέα της:Είσαι με γυναικοπαρέα ή περιβάλλεσαι από άντρες οι οποίοι βέβαια είναι όλοι φίλοι σου; Αρχικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Κανένας άντρας δεν πρόκειται να πιστέψει ότι όλοι οι άντρες φίλοι σου είναι απλά φίλοι και ποτέ με κανέναν δεν συνέβη κάτι ερωτικό. Εδώ που τα λέμε αυτό δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια, διότι κατά 99% ένας άντρας κάνει παρέα με μία γυναίκα αν και εφόσον του κάνει εμφανισιακά και γιατί όχι σε μία ιδιαίτερη συγκυρία θα το έκανε μαζί της. Οπότε, το να βγαίνεις με 10 άντρες, δεν κάνει και την καλύτερη εντύπωση, γιατί παρόλο που μπορεί να μην είσαι, δείχνεις λίγο πιο…τρελούτσικη και τυχοδιώκτρια. Από την άλλη βέβαια, εκτιμούν ιδιαιτέρως τις γυναικοπαρέες, γιατί, αφενός βλέπουν ότι ο κύκλος σου αποτελείται κυρίως από γυναίκες, και αφετέρου είναι πιο εύκολο για εκείνους να καταλάβουν αν όντως σου αρέσει!

 

 Σχόλια