Ποιοι είναι οι πέντε δημοφιλέστεροι λογαριασμοί στο Instagram

Ποιοι είναι οι πέντε δημοφιλέστεροι λογαριασμοί στο Instagram

Οι νεαρές stars της αμερικανικής pop σκηνής, φαίνεται πως έχουν την… τιμητική τους στο Instagram, καθώς έχουν τους περισσότερους ακόλουθους μεταξύ των 400 εκατ. χρηστών του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Σήμερα το Instagram, με αφορμή τα πέμπτα γενέθλιά του, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τους πρώτους πέντε δημοφιλέστερους λογαριασμούς, με την 25χρονη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ να βρίσκεται στην κορυφή με 49,6 εκατομμύρια followers.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η 34χρονη σταρ των ριάλιτι παιχνιδιών, Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έχει 48,1 εκατ. followers, και η επίσης 34χρονη τραγουδίστρια της R&B, Μπιγιονσέ, με 47,2 εκατ. followers.

Οι τραγουδίστριες της pop, η 23χρονη Σελένα Γκόμεζ και η 22χρονη Αριάντα Γκράντε, διαθέτουν από 45,9 εκατ. και 44,6 εκατ. followers αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους περισσότερους από 400 εκατ. χρήστες του Instagram, το 75% αυτώ προέρχεται από χώρες εκτός των ΗΠΑ, κάτι που, ωστόσο, δε φαίνεται να επηρεάζει τη δημοτικότητα της προαναφερθείσας «πρώτης πεντάδας».Σχόλια