Ποιοι παίχτες της Εθνικής δεν ήθελαν τον Ρανιέρι στον πάγκο

Ποιοι παίχτες της Εθνικής δεν ήθελαν τον Ρανιέρι στον πάγκο

O πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας στην ΕΠΟ επί Κλαούντιο Ρανιέρι, Παύλος Παπαδημητρίου, αποκάλυψε χθες, με αφορμή την τεράστια επιτυχία της Λέστερ, ότι στην Εθνική ομάδα υπήρχαν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που είχαν ζητήσει από τον Γιώργο Σαρρή την απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού.

Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν ανέφερε τα ονόματα των διεθνών που δεν ήθελαν τον έμπειρο τεχνικό στον «γαλανόλευκο» πάγκο, ωστόσο σημερινό ρεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας ρίχνει περισσότερο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Όπως διαβάζουμε στον «Γαύρο», ο τότε πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας, μετά τις πρώτες αποτυχίες της Εθνικής, είχε μαζέψει τους πέντε αρχηγούς της ομάδας και είχε ζητήσει την άποψή τους για τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Σε εκείνη τη συνάντηση, οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης είχαν εκφράσει θετική γνώμη για τον Ιταλό κόουτς, ενώ ο Γιάννης Μανιάτης είχε κρατήσει ουδέτερη στάση, σε αντίθεση με τους Γιώργο Σαμαρά και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που πρότειναν στον Γιώργο Σαρρή την απομάκρυνση του έμπειρου προπονητή. 

Πηγή: SportdogΣχόλια