Ποιοι πολιτικοί έβαλαν τα αθλητικά τους και έτρεξαν στον Μαραθώνιο; (ΦΩΤΟ)

Ποιοι πολιτικοί έβαλαν τα αθλητικά τους και έτρεξαν στον Μαραθώνιο; (ΦΩΤΟ)

Μπορεί στην κυβέρνηση να… «τρέχουν» για την αξιολόγηση, στην αντιπολίτευση όμως επέλεξαν να τρέξουν στον Μαραθώνιο της Αθήνας! Χιλιάδες δρομείς από την Ελλάδα και 105 συνολικά χώρες κατέκλυσαν τις λεωφόρους Μαραθώνος και Μεσογείων αλλά και τις κεντρικές οδούς της ελληνικής πρωτεύουσας σε μια μεγάλη αθλητική γιορτή για τους λάτρεις των μεγάλων αποστάσεων.

Μεταξύ αυτών και οι κ.κ Ανδρέας Λοβέρδος και Σταύρος Θεοδωράκης, που φόρεσαν τα αθλητικά τους και ξεκίνησαν τον αγώνα!

«Γιορτή στους δρόμους της Αθήνας από το πρωί. Δεκάδες χιλιάδες πολίτες τρέχουν για να πουν ότι μπορούμε να έχουμε μια διαφορετική ζωή. Με το Potami team έτρεξαν ο Αμυράς, ο Μαυρωτάς, η Ευαγγελία, ο Βαγγέλης, ο Νίκος, η Εύη, ο Διομήδης, η Νάντια και δεκάδες άλλοι. Νενικήκαμεν!», έγραψε  ο Σταύρος Θεοδωράκης

%ce%b8%ce%b5%ce%bf%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82 %ce%bb%ce%bf%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%bf%cf%82

Ο Αδωνις στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ανήρτησε φωτογραφία από τη γραμμή εκκίνησης ευχαριστώντας τον διαιτολόγο του αλλά και τονίζοντας με χιούμορ «να δούμε πώς θα είμαι στον τερματισμό».

Μόλις ολοκλήρωσε την προσπάθειά του, ανήρτησε φωτογραφία από το μετάλλιο συμμετοχής στον εφετινό μαραθώνιο αλλα όχι και τη δική του εικόνα για να δούμε πώς ήταν αφού πέρασε τη γραμμή τερματισμού.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

6703333Σχόλια