Ποιοι πολιτικοί ψήφισαν πρώτοι (βίντεο – δηλώσεις)

Ποιοι πολιτικοί ψήφισαν πρώτοι (βίντεο – δηλώσεις)

Στο 310ο εκλογικό τμήμα στον Άγιο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης ψήφισε λίγα λεπτά πριν από τις 8 το πρωί της Κυριακής ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής.

Τον κ. Καραμανλή υποδέχτηκαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στο νομό Θεσσαλονίκης Μηνάς Σαμαντζίδης, υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη της ΝΔ.

kostas-karamanlis

Κατά την αποχώρησή του ο κ. Καραμανλής δεν έκανε κάποια δήλωση.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγα μετά τις 08:00 το πρωί της, στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης.

Κατά την έξοδό του από το εκλογικό κέντρο σημείωσε ότι ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του επιβάλει τις συνεργασίες.

Στις δηλώσεις του τόνισε ότι τα προβλήματα είναι πολλά, σημειώνοντας ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη, επιδιώκει να είναι ο προοδευτικός τρίτος πόλος.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του κ. Θεοχαρόπουλου:

Στο δημοτικό σχολείο Λαρανίου του Δήμου Γόρτυνας, στον νομό Ηρακλείου Κρήτης ψήφισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τόνισε ότι η εκλογική μάχη είναι δίλημμα ανάμεσα σε μια ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο ή μια ψήφο ασυλίας στο χθες. Απηύθυνε, όπως είπε, μήνυμα «ενότητας και ομοψυχίας του ελληνικού λαού», ενώ τόνισε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας είναι η διαφθορά. Εξέφρασε τέλος την πεποίθηση ότι «το βράδυ θα έχουμε κυβέρνηση».

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του κ. Καμμένου:Σχόλια