Ποιο μαγιό σου ταιριάζει ανάλογα με το σώμα σου

Ποιο μαγιό σου ταιριάζει ανάλογα με το σώμα σου

Η μόδα αλλάζει κάθε χρόνο και σίγουρα όλες μας έχουμε βγει για την  αναζήτηση του καινούριου μας μαγιό, αλλά και το περσινό μας να μη μας ενοχλούσε, καθημερινά βλέπουμε τόση πληθώρα στα περιοδικά και στο ίντερνετ που ακόμα και να μη χρειαζόμαστε καθόλου μαγιό είναι σίγουρο πως ένα τουλάχιστον θα το «τσιμπήσουμε»

Πως όμως θα διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο; Ορίστε μερικές απλές συμβουλές που είμαστε σίγουροι ότι δεν είχατε σκεφτεί μέχρι σήμερα!
Ανάλογα με το σχήμα του σώματός σας: Ό,τι σχήμα είχε το σώμα σας πριν το μαγιό θα έχει και μετά. Το μαγιό απλώς θα το καμουφλάρει λίγο ή ίσως το ισορροπήσει. Το θέμα είναι να μην ψάχνετε τα μαγαζιά για το κατάλληλο μαγιό αλλά να τα βρείτε με το σώμα σας. Αγαπήστε το και δείξτε το στην παραλία όπως είναι. Άλλωστε δε ζούμε σε ένα κόσμο γεμάτο από μοντέλα, που ακόμα και αυτά έχουν ατέλειες

Όσο ο καιρός ζεσταίνει: Συνεχίστε να φοράτε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ! Είτε θέλετε να τα πετάξετε όλα έξω, είτε να καλύψετε τις ατέλειές σας, είναι δική σας επιλογή και κανενός άλλου. Τα ρούχα σας έχουν σκοπό να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα.

Πως να αποκτήσετε το ιδανικό σώμα για μπικίνι: Ο θεός σας προίκισε ήδη με ανθρώπινο σώμα, οπότε απλά βάλτε του πάνω ένα μπικίνι και έτοιμες.

Τι περιμένατε δηλαδή; Κάποια στιγμή πρέπει να ξεκολλήσετε από τα περιοδικά που σας κάνουν πλύση εγκεφάλου για το πως θα έπρεπε να είστε. Δεν υπάρχουν πρέπει! Το σημαντικό είναι να είμαστε ευτυχισμένοι, οπότε σταματήστε να googlάρετε celebrities με κυτταρίτιδα για να πάρετε κουράγιο πριν την εξόρμησή σας στις παραλίες. ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ!Σχόλια