Ποιον στηρίζει ο Καραμανλής για πρόεδρο της ΝΔ

Ποιον στηρίζει ο Καραμανλής για πρόεδρο της ΝΔ

Συνεχίζει να παρέχει τη στήριξή του προς τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο Κώστας Καραμανλής, παρά τις φήμες που ήθελαν τον πρώην πρωθυπουργό να έχει «εγκαταλείψει» τον κ. Μεϊμαράκη, και να έχει στραφεί υπέρ άλλου υποψηφίου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, ο κ. Καραμανλής διαμηνύει στους συνεργάτες του ότι η στήριξή του στον κ. Μεϊμεράκη παραμένει «απεριόριστη» και «αμέριστη», όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, επικαλούμενος έγκυρες πηγές.

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού σημειώνουν ακόμη ότι ο κ. Καραμανλής θεωρεί πως ο κ. Μεϊμαράκης είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της παράταξης, και μοιράζεται τις σκέψεις του αυτές με πολλούς ανθρώπους.

Την ίδια ώρα, και σύμφωνα πάντα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης συνομιλώντας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε διάδρομο της Βουλής, του είπε πως θεωρεί την υποψηφιότητά του ως την πιο σοβαρή, μεταξύ των υπόλοιπων τριών συν-υποψηφίων του.

«Θεωρώ ότι η υποψηφιότητα σου είναι η πιο σοβαρή. Έχεις σοβαρά πολιτικά επιχειρήματα», φέρεται να είπε ο κ. Μεϊμαράκης στον Μητσοτάκη.Σχόλια