Ποιος καταγγέλλει ότι δέχτηκε απειλές από τον Καμμένο;

Ποιος καταγγέλλει ότι δέχτηκε απειλές από τον Καμμένο;

Ένα πρωτοφανές περιστατικό αποκαλύπτει ο «ΒΗΜΑτοδότης», ο οποίος επικαλείται μαρτυρία του μέλους του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ, Πάτροκλου Κουδούνη, για απειλές που δέχτηκε από τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, επισκέφτηκε το ΕΒΕΑ και στο τέλος της εκδήλωσης πλησίασε ένα μέλος του Δ.Σ., τον Πάτροκλο Κουδούνη.

Ο διάλογος, όπως αναφέρεται στον «ΒΗΜΑτοδότη»:
Καμμένος: «Σε άκουσα το πρωί στην τηλεόραση και διάβασα τις επιστολές σου».

Κουδούνης: «Γνωριζόμαστε;»

Καμμένος: «Γνωριζόμαστε από τότε που υπέγραφες συμβάσεις στο αεροδρόμιο μαζί με τον φίλο σου τον Παπασταύρου. Εδώ έχω έναν φάκελο για σένα! Αν θέλεις, μίλα!»

Μετά τη συνομιλία, ο Υπουργός Άμυνας κάθισε στο πάνελ και έκανε νόημα σε κάποιους, δείχνοντας τον Πάτροκλο Κουδούνη. Τότε, όπως υποστηρίζει ο Κουδούνης, δύο σωματοφύλακες του, καθώς και ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Θανάσης Παπαχριστόπουλος, «ήρθαν και στάθηκαν όρθιοι από πάνω μου».

Μετά το τέλος της ομιλίας του υπουργού «αποκαλύπτω από μικροφώνου ότι ο Καμμένος με απείλησε και του ζητώ να ανοίξει τον φάκελό μου» αναφέρει ο Κουδούνης.

Τότε ο υπουργός ανοίγει το κινητό του και αρχίζει να διαβάζει το περιεχόμενο του φακέλου, που δεν ήταν άλλο από το βιογραφικό του κ. Κουδούνη, το οποίο είχε κατεβάσει από το ίντερνετ.

Από εκείνη τη ημέρα, όπως καταγγέλλει ο Κουδούνης, «ο Καμμένος με έβαλε στο μάτι» και για το λόγο αυτό έχει αποστείλει γραπτές επιστολές-διαμαρτυρίες προς τη διοίκηση του ΕΒΕΑ.Σχόλια