Πιπιλή: Κρυβόμουν για να μην με δουν στα σκάφη

Πιπιλή: Κρυβόμουν για να μην με δουν στα σκάφη

«Την περίοδο εκείνη την τραγική, των αγανακτισμένων, που καταλάβαμε ότι ήταν δήθεν αγανακτισμένοι, ήταν ένας αχταρμάς που ήθελε την εξουσία και απεδείχθη, δεν έμπαινα στο μετρό», δηλώνει η Φωτεινή Πιπιλή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αρνείται να μιλήσει για την προσωπική της ζωή. Μιλάει ωστόσο για τις …δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της αναγκασμένη να κρύβεται για να μην τη δουν σε σκάφη, δηλώνοντας ότι ο τρόπος ζωής της «ήταν ανέκαθεν κάποιου επιπέδου».

«Η προσωπική μου ζωή είναι όπως ήταν πάντα. Δεν μιλάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Ήταν μια ευφυής κίνηση που αποδεικνύεται ευφυής τώρα λόγω του διαδικτύου και όλων των μεσημεριανάδικών. Ποτέ δεν θεωρούσα, ίσως επειδή εγώ δεν υπήρξα ποτέ σταρ. Δεν ενδιέφερε κανέναν, η Πιπιλή που ήταν δημοσιογράφος πολύ ερευνητική, έλεγε τη γνώμη τη σκληρή, η προσωπική της ζωή. Εμένα ο κύκλος και ο τρόπος ζωής μου ήταν κάποιου επιπέδου ανέκαθεν. Τι να κάνουμε. Ξέρετε ότι δυσκολευόμουν και κρυβόμουν για να μη με δουν να είμαι σε ένα σκάφος;».Σχόλια