Πυρ και μανία ο Ρωμανιάς με το νέο Μνημόνιο: Eάν αυτό το τερατούργημα περάσει από τη Βουλή, εγώ φεύγω

Πυρ και μανία ο Ρωμανιάς με το νέο Μνημόνιο: Eάν αυτό το τερατούργημα περάσει από τη Βουλή, εγώ φεύγω

Κυριολεκτικά έξαλλος εμφανίστηκε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς όσον αφορά το προσχέδιο Νόμου για τις συντάξεις, κατά τη διάρκεια παρέμβασής του στην ΕΡΤ το πρωί της Τρίτης:
«Μας έφεραν έτοιμο ένα άθλιο νομοσχέδιο! Εγώ παραιτούμαι. Θα πάρουν τον πρωθυπουργό στο λαιμό τους» είπε συγκεκριμένα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το κείμενο ως «άθλιο, απαράδεκτο τερατούργημα» το οποίο, όπως δήλωσε, αρνείται κατηγορηματικά να υπηρετήσει.
Την ίδια στιγμή ο κ. Ρωμανιάς επεσήμανε πως ο αρμόδιος υπουργός δεν ενεπλάκη στη σύνταξη του νομοσχεδίου και επίσης ότι έλαβε το προσχέδιο χωρίς οι αρμόδιοι του υπουργείου να έχουν γνώση!

«Κάποιοι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται μας έφεραν ανεπισήμως αυτό το νομοσχέδιο. Αρνούμαι να εφαρμόσω τις ρυθμίσεις που περιέχονται σε αυτό το άθλιο κείμενο για τις συντάξεις όπου προβλέπεται σταδιακή μείωση μέχρι 80 %. Αυτοί που το φτιάξανε δεν ξέρουν τίποτε. Το πήραμε.. ανεπισήμως. Δεν γνωρίζουμε ποιος το έφτιαξε, μας το έφεραν έτοιμο! Δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Εάν αυτό περάσει δεν έχω λόγο να μείνω στο υπουργείο. Το κείμενο το πήρα εξωδίκως. Αυτό το κείμενο δεν μπορεί να εφαρμοστεί έχει εξώφθαλμα λάθη. Δεν ξέρω ποιος το έγραψε. Όποιος το έφτιαξε να έρθει να το εφαρμόσει… Εγώ παραιτούμαι εάν αυτό το κείμενο πάει στη Βουλή».Σχόλια