«Πυρά» Μεϊμαράκη κατά Τσίπρα: Δεν θα παρακαλέσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία

«Πυρά» Μεϊμαράκη κατά Τσίπρα: Δεν θα παρακαλέσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε, ακόμη μία φορά, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού στο Ηράκλειο Κρήτης, πως μάτωσε για να φέρει κάτι καλό στον ελληνικό λαό. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που μίλησε σε εκδήλωση του τομέα γυναικών του κόμματος, τόνισε πως δεν μάτωσε ο κ. Τσίπρας αλλά οι συνταξιούχοι και ο λαός.

Ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε πως η ψήφος της Κυριακής θα είναι κρίσιμη, γι’ αυτό και όπως υπογράμμισε πρέπει να είναι χρήσιμη. Επανέλαβε, δε, πως η χώρα έχει ανάγκη μιας κυβέρνησης όλων των Ελλήνων την επομένη των εκλογών. «Η χώρα χρειάζεται κυβερνήτη, όχι δραπέτη», πρόσθεσε και διερωτήθηκε: «Πώς γίνεται να ζητά δεύτερη ευκαιρία εκείνος που έπαιξε την χώρα στα ζάρια;». Οπως επεσήμανε, σε περίπτωση πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ έστω και με μία ψήφο παραπάνω δεν θα υπάρξει κυβέρνηση, ξεκαθαρίζοντας, παράλληλα, πως η ΝΔ δεν θα παρακαλέσει τον ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία.

«Αν δεν θέλουν θα πορευτούμε μόνοι μας. Θέλουμε εντολή τουλάχιστον για μία τριετία», δήλωσε.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ήθελε η τελευταία συνάντηση της προεκλογικής του μάχης να είναι με γυναίκες, για τις οποίες «κάτι ξέρει», όπως ανέφερε, διότι ζει με τις κόρες τις δύο αδερφές του, την πεθερά του και την γυναίκα του, που είναι δίπλα του.

Οι γυναίκες, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, όταν θέλουν κάτι τα καταφέρνουν.

«Το νοικοκύρεμα όπως εσείς το διδάσκετε είναι το κλειδί για να ανοίξουμε την πόρτα για το μέλλον της πατρίδας», είπε.

 Σχόλια