Πήρε «φωτιά» το βελγικό Twitter κατά τη διάρκεια της κατάστασης συναγερμού

Πήρε «φωτιά» το βελγικό Twitter κατά τη διάρκεια της κατάστασης συναγερμού

Μ’ ένα πιάτο γατοτροφή απάντησε η βελγική αστυνομία σε όσους χτες το βράδυ κατέκλυσαν τα κοινωνικά δίκτυα με γάτες, όταν η αστυνομία ζήτησε σιγή ασυρμάτου από τους πολίτες για τις επιχειρήσεις της.

Το βράδυ της Κυριακής και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη επιχειρήσεις της αστυνομίας σε πολλές περιοχές των Βρυξελλών, οι ανάστατοι κάτοικοι της πόλης και τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας αντάλλασσαν πληροφορίες μέσω των κοινωνικών δικτύων για το πού βρίσκονται τα σημεία των επιχειρήσεων. Αυτό όμως προκάλεσε την αντίδραση της αστυνομίας, η οποία σε επίσημη ανακοίνωσή της ζήτησε από τους πολίτες να σταματήσουν να μεταδίδουν πληροφορίες που σχετίζονται με τις αστυνομικές επεμβάσεις.
Υπακούοντας στις υποδείξεις των αρχών και με αρκετή δόση χιούμορ οι κάτοικοι των Βρυξελλών ξεκίνησαν να ανεβάζουν μαζικά στο Twitter φωτογραφίες γατιών. Η απάντηση της Βελγικής Αστυνομίας μέσω Twitter ήρθε σήμερα με μια φωτογραφία γατοτροφής και την παρακάτω λεζάντα: «Για τις γάτες που μας βοήθησαν χτες. Σερβιριστείτε».Σχόλια