Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας – Ένας νεκρός & δύο τραυματίες

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας – Ένας νεκρός & δύο τραυματίες

Το γεγονός διαδραματίστηκε στις 16.30, με τους καταστηματάρχες και τους περαστικούς στη συμβολή των οδών Ζήνωνος και Κουμουνδρούρου να τρέχουν να σωθούν από τους πυροβολισμούς ενός Ιρακινού.

Ο καβγάς ξεκίνησε μετά το διαπληκτισμό που είχε με μια πωλήτρια καταστήματος ο Ιρακινός, ο οποίος αρκετές φορές είχε δημιουργήσει προβλήματα στο κατάστημα που δούλευε η κοπέλα.

Σήμερα, τον αλλοδαπό προσπάθησε να τον ηρεμήσει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αλλά κι ένας συνεργάτης του.

Ωστόσο, ο Ιρακινός, ο οποίος μετά τις παρατηρήσεις του ιδιοκτήτη και του συνεργάτη του αρχικά αποχώρησε από το σημείο, επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα έχοντας μαζί του όπλο.

Ο συνεργάτης του ιδιοκτήτη προσπάθησε και πάλι να τον ηρεμήσει, ωστόσο ο Ιρακινός άρχισε να πυροβολεί εναντίον του, τραυματίζοντας τον στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Παράλληλα, από τις επτά σφαίρες του Ιρακινού, τραυματίστηκαν αλλά δυο άτομα, εκ των οποίων το ένα εργάζεται στην περιοχή, ενώ το άλλο ήταν ένας περαστικός.

Οι δύο άνδρες τραυματίστηκαν στο γόνατο και στον αστράγαλο αντίστοιχα και μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό.

Σημειώνεται τέλος ότι ο Ιρακινός, ο οποίος είναι γνωστός στους κατοίκους της περιοχής, τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις αρχές.

ath01

ath02

ath03

ath04

kalykas001

Πηγή φωτογραφιών: protothema.grΣχόλια