Πυροβολισμοί στο σπίτι γνωστού μοντέλου

Πυροβολισμοί στο σπίτι γνωστού μοντέλου

Πυροβολισμοί έπεσαν στο σπίτι γνωστού μοντέλου στην παραλία του Μαλιμπού στις ΗΠΑ, όταν εισέβαλε ένας άνδρας με μαχαίρι ο οποίος ενεπλάκη σε «μάχη» με τον ένοπλο φύλακα. Ο εισβολέας, που εκτιμάται ότι ήταν άστεγος, πυροβολήθηκε στο κεφάλι, σύμφωνα με τον Guardian, ενώ ο φύλακας μαχαιρώθηκε στο μάτι, ενώ τραυματίστηκε και στα χέρια.

Η Μιράντα Κερ και ο πεντάχρονος γιος της, Φλιν, δεν ήταν στο σπίτι όταν συνέβησαν όλα αυτά. Εκτιμάται ότι ο εισβολέας πήδηξε τον φράχτη και ήταν εντός της έκτασης, αλλά όχι μέσα στο σπίτι, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με τον φύλακα.

Ένας γείτονας και κάποιοι εργάτες είδαν τη μεταξύ τους μάχη από το γειτονικό σπίτι και έσπευσαν, με ένας από αυτούς να σκαρφαλώνει τον φράχτη για να βοηθήσει τον τραυματισμένο φύλακα. «Ο άνδρας, μετά από τον πυροβολισμό, κρατούσε ακόμη το μαχαίρι και κυνηγούσε τον φύλακα, οπότε με ένα μαχαίρι ο εργάτης μου του πέταξε το μαχαίρι από το χέρι», είπε ο γείτονας στο CBS2.

Ο εισβολέας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά χωρίς να απειλείται η ζωή του, ενώ ο φύλακας είναι σε σταθερή κατάσταση.

Η Κερ είχε αγοράσει το σπίτι για 2,15 εκατ. δολάρια, μετά από το διαζύγιό της με τον Ορλάντο Μπλουμ.Σχόλια