Πιθανή η υποψηφιότητα Γεωργιάδη για την προεδρία της ΝΔ – «Θα δω τις υποψηφιότητες και θα αποφασίσω»

Πιθανή η υποψηφιότητα Γεωργιάδη για την προεδρία της ΝΔ – «Θα δω τις υποψηφιότητες και θα αποφασίσω»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM. «Θα δω όλες τις υποψηφιότητες, θα δω αν υπάρχει κάποιος που με εκφράζει περισσότερο ή όχι, θα σταθμίσω τις δυνάμεις μου και θα αποφασίσω αν θα είμαι εγώ ή θα στηρίξω κάποιον άλλον», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε να διευκρινίσει ότι εάν διεκδικήσει την προεδρία ο Μάκης Βορίδης, τότε δεν πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο παραμονής του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην ηγεσία του κόμματος, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι «η Ν.Δ. δεν έχει χρόνο για χάσιμο, άρα αν τον εκλέξει θα τον τιμήσουμε όλοι και θα τον σεβαστούμε, θα τον στηρίξουμε όσο γίνεται περισσότερο».

Παράλληλα, μιλώντας για το ίδιο θέμα, ο βουλευτής της ΝΔ προειδοποίησε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκηρυχθούν εκλογές, καθώς η χώρα έχει ένα βουνό προβλημάτων. «Δεν είμαστε σε ομαλή περίοδο για να πούμε ότι ο κ. Τσίπρας έχει μπροστά του μία τετραετία. Το μέλλον είναι δυσδιάκριτο και η παράταξη πρέπει να είναι ενωμένη, ισχυρή και αξιόμαχη ανά πάσα στιγμή», κατέληξε.Σχόλια