Πληροφορίες για τα πύρινα μέτωπα σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Θήβα, Κρήτη και Τζιά

Πληροφορίες για τα πύρινα μέτωπα σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Θήβα, Κρήτη και Τζιά

Με την βοήθεια 10 πυροσβεστών με πέντε οχήματα, δύο αεροσκάφη Πετζετέλ και έξι άτομα πεζοπόρο τμήμα, τέθηκε υπό μερικό έλεγχο απόγευμα του Σαββάτου πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Κατελειός στην Κεφαλονιά.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά στα Χλομοτιανά Κέρκυρας, όπου επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα,  6 άτομα πεζοπόρο και δύο αεροσκάφη.

Πυρκαγιά μαίνεται σε Βιοτεχνική Μονάδα Αγροτικών Προϊόντων στην περιοχή Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού στην Κρήτη. Επιχειρούν 18 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

Φωτιά αυτή την ώρα έχει ξεσπάσει και σε χαμηλή βλάστηση στη Τζιά. Επιχειρούν ένας πυροσβέστης με ένα όχημα και 15 εθελοντές, 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη.

Πυρκαγιά μαίνεται και σε δασική έκταση στον Ελαιώνα στη Θήβα. Επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 1 ελικόπτερο και δύο Πετζετέλ.

Υπό έλεγχο είναι και η πυρκαγιά που ξέσπασε σε υπαίθριο χώρο στην αγροτική περιοχή του χωριού Μοναστηράκι στον Έβρο, όπου επιχειρούν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε υπαίθριο χώρο στη συμβολή των οδών Ομήρου και Σόλωνος στη Μάνδρα Αττικής. Για την πλήρη κατάσβεσή της επιχειρούν 20 πυροσβέστες, 10 οχήματα, 20 άτομα πεζοπόρο και ένα ελικόπτερο.

Υπό έλεγχο είναι και οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το Σάββατο σε χώρο απόθεσης απορριμμάτων στην περιοχή Στέρνα Αρχάγγελου στη Ρόδο, καθώς και σε δασική έκταση στην περιοχή Μασουραίικα του δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας.Σχόλια